Connect with us

Horoscop

Mihai Voropchievici explică modul în care ne influențează trecutul în funcție de zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, cum ne influențează trecutul, în funcție de zodia în care ne-am născut.

Zodiile de foc: Berbec, Leu, Săgetător: Nu sunt foarte afectați de trecut. Se mobilizează fantastic de repede. Trec mai ușor peste eșecuri. Provocările sunt niște lucruri pe care le așteaptă. Sunt niște dependenți de adrenalină.

Zodiile de apă: Rac, Scorpion, Pești: Sunt sensibilii zodiacului. Sunt marcați și vor sa afle motivele din spatele fiecărui eșec. Au un consum energetic extrem de mare până se remontează.

Citește și: Mihai Voropchievici: Numerele karmice care îți arată ce ai greșit în altă viață

Zodiile de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn: Aceste zodii, chiar dacă trec printr-o problemă de sănătate, stau o oră-două și încearcă să se vaite. Însă ei nu sunt făcuți pentru asta. Ei se mobilizează și asta le dă un avânt extraordinar.

Zodiile de aer: Gemeni, Balanță, Vărsător: Sunt intelectuali, pregătiți, cu multă gândire. Încearcă să găsească 1000 de rezolvări la o singură problemă. Oscilează foarte tare, până uită ce necaz au avut. Sunt zodii foarte active, mai ales Gemenii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top