Data: 31 Dec. 2016, Ora publicării:19:20

Mihai Voropchievici horoscop 2017 și previziunile pentru anul Cocoșului de Foc

Mihai Voropchievici a făcut previziunile pentru horoscopul anului 2017, an guvernat în horoscopul Chinezesc de Cocoșul de Foc.

Voropchievici a grupat zodiile în partru parți, împărțindu-le în functie de tipul de semn. Mihai a mai spus ca zodiile trebuie să țină cont de primele 6 luni ale anului pentru că toate zodiile vor fi în avantaj.

Semenele de foc, horoscop 2017 pentru Berbec, Leu și Săgetător

Semnele de foc vor intra sub incidența lui Saturn care intră în  săgetător. Berbecii, leii și săgetătorii nu vor demara acțiuni anul viitor dacă nu se gândesc la ce au făcut în anii trecuți. Cea mai avantajată zodie a anului 2017 este zodia leu. Zodiile de foc își vor canaliza energiciile să își împlnească toate dorințele în 2017. Libertatea va fi cuvântul cheie pentru aceste trei zodii în anul cocoșului de foc. Jupiter îi va favoriza pe berbeci și săgetători. Zodiile de foc au atuu în 2017, doar de ele depinde dacă 2017 va fi un an bun sau nu. Leul va avea mulți bani în 2017 și va evolua în carieră.

Semnele de pământ în 2017: Taur, fecioară și capricorn

Semnele de pământ încă sub influența astrală a anului 2016, dar li se recomandă să fie mai dinamice și mai active, spune Mihai Voropchievici în horoscopul anului 2017. Se recomandă ca în domeniul financiar și cel profesional să aibă criză pentru ca există riscului unui impact crescut. Proiectele începute anul trecut vor avea în sfârșit finalitate în 2017. Taurii vor avea noroc de influența Lunii și a planetei Venus, aceste doua planete îi vor avantaja în plan sentimental. Cei care încă sunt singuri pun temelia unei relații care se va concretiza abia în anul 2018. Prima jumătate a anului le dă un mare avantaj acestor zodii. Sfatul lui Mihai Voropchievici este să aibă răbdare până își întălnește sortitul.

Semnele de aer în horoscopul pentru 2017: Gemeni, Balanță și Vărsător

Zodiile de aer vor fi favorizate mai mult ca celelalte semne, în special în partea amoroasă spune Mihai Voropchievici, care a declarat la Adevăruri ascuse, de la Antena 3 că: ”zodiile vor avea un plus pe această latură de 110%”. Fiecare nativ va primi exact ceea ce are nevoie. Cei care sunt implicați deja într-o relație în anul Cocoșului 2017 își vor amplifica relația anul acesta. Zodiile de aer trebuie însă să aibă și grijă în 2017 pentru ca tentațiile sunt mari. Gemenii vor deveni mari cuceritori în 2017. Dacă semnele de aer au parteneri trebuie să aibă grijă pentru că în 2017 aveți mare tendințe spre adulter. Gemenii și balanțele sunt influențate de Mercur și Venus, prin urmare în 2017 vor fi extrem de comunicativi și creativi.  Sfatul pentru gemeni, balanțe și vărsători: ieșiți în întâmpinarea norocului.

Semnele de apă – Rac, Scorpion și Pești în horoscop 2017

Racii, scorpionii și peștii vor avea niște trăiri interioare fantastice. Colaborarile divine vor face ca rareori lucrurile pe care le fac să iasă la vedere. În 2017 zodiile de apă vor traversa o serie de evenimente cu aspecte ezoterice. Unele zodii vor putea să înțeleagă diferite semne din partea universului. În 2017 zodiile de apă vor crește spiritual. Racii și scorpionii vor profita de influența benefică a planetelor Venus și Luna în aspectul relațiilor, dar în plan financiar. Este favorabil ca în 2017 racii să facă copii. Anul 2017 al Cocoșului de foc aduce dese schimbări de nivel psihic și plin de toane. În 2017 cele trei zodii vor avea ”toane” mai puțin plăcute, acestea trebuie să fie acceptate.

Horoscop 2017 pentru toate zodiile – anul Cocoșului de foc

Horoscop 2017 zodia: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Știri pe aceeași subiect


Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici, 2017 va fi un an foarte agitat, Cocosului de Foc Horoscop Chinezesc

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 31 Dec. 2016, Ultima actualizare: 31 Dec. 2016 20:01
Scris de , în Horoscop
loading...
Comentarii

Da-ne un like