Connect with us
Mihai Voropchievici a explicat care sunt metodele de relaxare pentru fiecare zodie în parte. Ce îi place fiecărui semn zodiacal.

Horoscop

Mihai Voropchievici, metode de relaxare pentru fiecare zodie

Mihai Voropchievici a prezentat metode de relaxare pentru fiecare zodie în parte, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

Metode de relaxare pentru fiecare zodie în parte

Berbec

El în permanență este în acțiune. Trebuie să-i oferi o relaxare. Îi oferi posibilități de relaxare. Îi place mișcarea în natură. Oferă-i o acțiune pe care să o facă într-un mod plăcut.

Taur

Dacă îl vezi că e posibil, fă-i o invitație. De exemplu la shopping. O excursie, o plimbare în parc. De multe ori se spune să duci o zodie de pământ la apă, la mare, l-ai terminat. Dacă ar fi marea la poalele unui munte ar fi minunat.

Gemeni

Sunt hiperactivi, oferă-i ceva ca să-i domolești surplusul de energie. Dacă vrei să-l relaxezi ia-i o bicicletă. Dă-i o temă de improvizare să facă teatru.

Rac

Racilor dă-le ceva care să le placă, pune-i să picteze. Să fie ceva în jurul familiei, că e posesiv, dominator.

Leu

Este foarte activ, dar e doritor de informații. Cere ca cineva să-l mai domolească sau oferă-i ceva, la spa de exemplu. Du-l undeva la un magazin să-și cumpere ce-i place lui.

Fecioară

Invită-i la o ceainărie, imediat se detensionează.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top