Connect with us
mihai voropchievici previziuni 2018

Horoscop

Mihai Voropchievici, primele previziuni pentru 2018. Cine dă LOVITURA anul viitor!

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” despre anul 2018. El a făcut primele previziuni legate de acest an și a spus ce reprezintă din perspectivă numerologică.

„An universal doi, anul viitor. Ceea ce înseamnă o perioadă de pace şi linişte”, a spus Mihai Voropchievici.

Acesta a declarat că în plan economic apare un progres.

„Întotdeauna, când sunt cifre feminine, doi, patru, şase, opt, aici există un surplus de finanţe. Investitorii colaborează pentru sporirea prestigiului social”, a explicat numerologul.

„An favorabil căsătoriei, dar şi divorţurilor. Va fi, poate, record de divorţuri anul viitor. Este anul femeii, femeia este prioritară.

Ea va fi cea care alege. Apare altă preocupare pentru estetică, apar curente noi. O să fie o creştere fantastică”, a adăugat acesta.

„Anul următor este un an universal, cu ajutor, cooperare internațională, progrese, dar și probleme cu apa și benzina. Când spui an universal, toată lumea intră pe aceeași vibrație, vin investitori în colaborare”, a mai spus numerologul.

De asemenea, el a mai afrimat că 2018 este anul femeii, ceea ce înseamnă „infuzie de estetică, de modă și de frumusețe”.

„Va fi un an cu emoții puternice, țelul va fi reunirea spre progres și pace”, a concluzionat, la Antena 3, Mihai Voropchievici.

Te-ar putea interesa și: Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile care se îmbogățesc în luna decembrie

Care sunt zodiile care se îmbogățesc în Decembrie și sunt favorizate. Potrivit numerologului Voropchievici, două dintre zodii vor avea parte de multe surprize financiare.

Luna decembrie are cinci zile de joi, cinci zile de vineri, cinci zile de sâmbătă. Tentația este de a te bucura de bani.

Ziua de Joi este patronată de Jupiter, marele benefic. Ziua de Vineri este patronată de Venus. Ziua de Sâmbătă este patronată de Saturn.

Zodiile care se îmbogățesc în Decembrie:

Toți care născuți în zilele de 1, 8, 15, 22,29, 2, 9, 16 sunt favorizați de a câștiga bani.

Taurii și Balanțele sunt patronate de Venus.

Gemenii sunt cei mai favorizați la bani, în procent de 100%. La fel și Fecioarele. Berbecul, racul, scorpionul, balanța, capricornul, leu, săgetător, favorizate în procent de 75%.

În schimb, zodia Taur este favorizată numai 50%.

Te-ar putea interesa și: Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au dezvăluit care sunt cadourile pe care nu trebuie să le primești

Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse care sunt cadourile pe care nu trebuie să le primești.

Aceștia au dezvăluit că sunt șapte cadouri care nu pot fi acceptate, deoarece aduc boli și ghinion, după cum urmează:

Ceasurile (aduc despărțire); florile galbene (separare timpurie); cuțitul (poate tăia soarta); oglinda (de la o femeie către o femeie – îi pot fura strălucirea);

vase și farfurii (să nu fie date prietenilor și surorilor – pot fi împrumutate bolile și relele); vasele mari (poate duce la scăderea sanatății – obligatoriu să pui ceva în ele); portofelele ori gențile (să aibă bani în ele, altfel e cu ghinion).

La polul opus, cadourile care aduc noroc sunt: lumânări parfumate (aprind focul iubirii), flori în ghiveci (aduc armonie).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top