Mihai Voropchievici spune cum te afecteaza schimbarea numelui

21.05.2016
Mihai Voropchievici spune cum te afecteaza schimbarea numelui

Conform numerologului Mihai Voropchievici, numele si prenumele au un mare impact asupra vietii unui om. „A purta un nume si prenume inseamna a veni cu o forta de exprimare asupra celor din fata ta. Ai o vibratie. Numele cu care te nasti are forta, este ereditarul. Ai mostenire de la tata, de la bunic.

Citeste si: Horoscopul saptamanal cu Mihai Voropchievici: Berbecii gasesc dragostea!

Schimbarea numelui schimba personalitatea. Vine cu ceva nou.Fiecare cifra are impactul ei asupra celor din jur. Omul cauta un nume care aduce armonie. Sunt oameni carora le lipseste cifra 2. Acestia vor desconsidera. Parintii care sunt in devenire, sa alega pentru copilul lor un nume in armonie cu numele lor, pentru ca acesta sa se inteleaga cu ei. Schimbi numele, schimbi viitorul. Nu trebuie sa te hazardezi.Se duc pe nume de forta”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3, la „Adevaruri ascunse”.

Citeste si: MIHAI VOROPCHIEVICI: Ce noroc ai la bani, in functie de ziua nasterii

Si bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre schimbarea numelui: „Exista si varianta rebotezarii. Unor oameni li se intampla lucruri nefericite si isi schimba numele. Atunci se schimba norocul omului”.

„Cand iti schimbi numele, se schimba destinatia nenorocirilor”, a completat Voropchievici.