Connect with us
Neptun, retrograd până pe 24 noiembrie. Află cum îți influențează zodia

Horoscop

Neptun, retrograd până pe 24 noiembrie. Află cum îți influențează zodia

Cei care sunt constienti de imensa putere a universului in care traim sunt de acord ca energia se misca si se schimba mereu. O miscare subtila a pozitiilor planetelor sau influentele fazelor lunii pot generala un efect cu un puternic impact direct sau indirect asupra vietilor noastre.

Insa pot exista si momente in care astfel de influente sunt mult mai intense sau chiar pot sa ne schimbe viata. Este important sa recunosti cand aceste energii isi fac aparitia si sa iei toate masurile pentru a te proteja sau a-ti intensifica eforturile pentru a profitat la maximum de aceste schimbari.

Pe 18 iunie, Neptun a retrogradat si va ramane astfel pana pe 24 noiembrie. Cunoscuta drept „Planeta Iluziilor”, Neptun guverneaza visele, gandurile abstracte si spiritualitatea. Cand aceasta planeta retrogradeaza, se trezeste viitorul din oameni. Suntem fortati sa ne analizam vietile, reconsiderand directia in care ne indreptam.

Chiar daca Neptun retrogradeaza in fiecare an, in 2018 energia generata este unica datorita pozitiilor celorlalte planeta din zodiac si a impactului pe care il are asupra vietilor noastre. Retrogradarea Neputum in 2018 aduce speranta si pozitivitate si de aceea vom putea depasi chiar si cele mai mari obstacole care ne apar in cale.

Chiar daca aceasta schimbare a energiei va avea impact asupra gandurilor, sentimentelor si emotiilor noastre, vor exista si schimbari fizice usor de remarcat.
Atentie la aceste modificari subtile care indica faptul ca esti aliniat cu noua schimbare de energie.

Citește și: Zodiile care dau lovitura pe plan financiar în 2019

1. Epuizare fizica, mentala si emotionala

Nu esti doar putin obosit esti cuprins de o stare de epuizare pe care nicio cantitate de somn nu o poate rezolva. Din momentul in care te dai jos din pat dimineata, pana seara cand trebuie sa te urci in pat simti ca trebuie sa tragi de tine. Este mai mult decat oboseala, este o lipsa totala de energie.

2. Dureri de cap si migrene

Durerile de cap ce provin din schimbarea energiei sunt foarte specifice. Energia care iti influenteaza viata incepe cu o durere usoara de cap. Pe masura ce energia se dezvolta si creste in intensitate, se inmultesc si durerile de cap.

Niciun medicament sau remediu natural nu au efecte in reducerea durerii, care tot creste pana cand vei experimenta cea mai mare migrena cu care te-ai confruntat in viata ta. Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top