Neti Sandu, horoscop până la final de an. „De acum începe greul”

05.06.2020
Neti Sandu, horoscop până la final de an. „De acum începe greul”

Neti Sandu, astrologul Pro TV, a declarat în rubrica sa de horoscop zilnic, că a doua jumătatea a a unului 2020 aduce greutăți pentru zodii. Neti spune că de acum începe greul și că multitudinea de evenimente astrologice, vor da peste cap viața zodiilor.

Neti Sandu: Grijă mare la acte și decizii mari

Neti Sandu sfâtuiește toate cele 12 zodii să fie atente începând din din luna iunie la detalii, pentru ca vor face efectiv diferența. Deciziile vor fi greu de luat și de multe ori îțele incurcate. Iată horoscopul pentru a doua jumătate a anului 2020, pentru fiecare zodie.

Horoscop Neti Sandu iunie – decembrie 2020

Berbec – Evenimentele astrologice din următoarea perioadă, nu vă sunt favorabile în special în lunile iulie și august. În ultima parte a anului se vor intensifica problemele în familie, iar posibile rupturi și schimbări radicale să apară.

Taur – Familia vă face probleme în perioada asta, nu fiți irascibil și încercați să le ascultați doleanțele și nevoile. Răbdarea nu este punctul vostru foarte, dar încercați să fiți stâlpul pe care-l visați.

Gemeni – Gemenii sunt duși de valul mării, în sensul că vor fi foarte energici, dar vor uita multe lucruri esențiale pentru cei dragi, iar asta o să vă „coste”.

Rac – Cariera vă dă bătăi de cap în continuare, nu reușiți să obțineți ceea ce vă doriți, dar inflorește viața personală.

Leu – Leii vor fi una din puținele zodii care vor prospoera în perioada iunie – decembrie Neti Sandu vă sfătuiește să căutați energia pentru că se anunță un final de an spectaculos.

Fecioară – Vă bate dragostea la ușă, Neti Sandu vă sfătuiește să deschideți poarta inimii și să vă lășați condus de sentimente.

Balanță – Nu stau bine lucrurile în multe zone, aveți grijă cum le rezolvați că este posibil să vină toate deodată.

Scorpion – Decizii, decizii, decizii, cam așa se renumă horoscopul lui Neti Sandu pentru perioada iunie – decembrie 2020, aveți grijă cum le luați și mai ales când vine vorba de bani.

Săgetător – Partenerul de viața sau o persoană dragă dumneavoastră vă dă bătăi de cap, pot fi aspecte legate de sănătate, pot fi aspecte ce țin de viața lor personală, înțelegeți doar că nu le puteți rezolva voi pe toate.

Capricorn –  Viața personală s-a așezat, dar sunteți nemulțumit de viașa profesională. Atenție la alegeri.

Vărsător – Neti Sandu vă sfătuiește să drămuiți bine banii pentru ca spre final de an este posibil să apară multe cheltuieli neprevăzute.

Pești – Alunecați prin probleme ca „peștele prin apă”, asta e marea veste bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *