Connect with us
Horoscop 6 februarie 2019 Neti Sandu - soluțiile ies la iveală

Horoscop

Neti Sandu, previziuni pentru luna iunie 2018. Ce au pregătit astrele pentru zodii

Neti Sandu ne prezintă horoscopul pentru luna iunie. Prima lună de vară cu multe provocări pentru multe semne zodiacale. Unii nativi vor avea parte de multe momente speciale în timp ce pentru alții se anunță o luna bănoasă.

Iată cum arată horoscopul pentru fiecare semn zodiacal.

GEMENI

Este o luna destul de agitată și există multă efervescență mare la voi! Aveți o energie debordantă, de idei nu duceți lipsă și nici de oferte de lucru. Peste noapte vor apărea o mulțime de lucruri bune.  Și în dragoste bat clopote de nuntă, chit că pentru la toamnă.

RAC

Vi se pot îndeplini acele așteptări la care sperați de foarte mult timp. O vă puteți lua o casă, e posibil să vă întemeiați și o familie. Împreună cu persoana iubită o să pregătiți camera copilului, chiar dacă mai aveți unul sau doi.

LEU

O să vă bucurați de o reușită personală, poate împlinirea în dragoste o să vă facă mai frumoși. O să radiați de fericire sau, profesional, atingeți o altă cotă și veți căpăta un statut de privilegiat. Aveți toate șansele să ajungeți angajatul lunii.

FECIOARĂ

O să munciți probabil mai mult în perioada asta, dar vouă vă place pentru că este marea voastră șansă de afirmare și succesul e pe urmele voastre! După muncă și răsplată așa că și banii promit să aterizeze în cont. De sănătate să nu uitați sub nicio formă. Să vă îngrijiți și încercați să ajungeți pentru a face un set complet de analize.

BALANȚĂ

Invitațiile în alte orașe sau țări curg, timp să vă faceți! Și o să aveți și bani de cazare, de transport și de buzunar ca să vă priiască toată distracția. Relțatia de cuplu are momente foarte bune. Unele care vă dau motive de îngrijorare, mai spre sfârșitul lunii. Dar orice problema vine și cu o rezolvare, o sa depășiți acest hop fără probleme.

SCORPION

Viața noastră stă sub semnul imprevizibilului și va trebui să țineți pasul cu evenimentele. Asta dacă nu cumva vreți să ratați marea șansă. În viața sentimentală lucrurile merg din ce in ce mai bine. Cei singuri pot să-și întâlnească marea iubire iar cei care se iubesc deja se pot muta împreună.

Neti Sandu, previziuni pentru luna iunie 2018

SĂGETĂTOR

O să aveți ocazia să călătoriți mai mult, ori poate mai des, dacă deplasările vor fi scurte. În priviința serviciului apar oferte de muncă, de colaborare și veți face un salt în carieră. Dacă vă țineți de treabă o să promovați iar totul va merge conform planului.

CAPRICORN

Se poate să faceți o schimbare majoră, să vă căsătoriți sau să vă mutați altundeva, în altă țară, firește temporar, ca să lucrați sau ca să vă perfecționați într-un domeniu. Vă aflați în plină metamorfoză!

VĂRSĂTOR

O să vă bucurați de niște privilegii din partea șefilor, a colaboratorilor și pare să fie și o perioadă bănoasă, printre altele. Unele probleme de sănătate or să vă dea de furcă, oricât ați face abstracție de ele.

PEȘTI

Se pare că aveți o stare de spirit mult mai bună decât de obicei, poate v-ați îndrăgostit, sau a revenit cineva pe care îl iubești de multă vreme. Ați purtea face rost de bani din colaborări și s-aveți cu ce să plecați în vacanță.

BERBEC

O să aveți succes la școală, la examene, la interviurile pentru un job și o să vină apoi și vremea distracției! Poate vă luați bilete de vacanță la un preț rezolnabil și o să vă apară și omul visurilor voastre, cât de curând.

TAUR

Se pare că sunteți animați de niște idealuri care or să vă propulseze în carieră, dar vă vor ajuta să atrageți persoana cu care să faceți echipă, să vă căsătoriți și să aveți copii. E un an splendid de mariaj, potrivit alistmagazine.ro 

Citește și Horoscop Neti Sandu 8 iunie 2018. Una dintre zodii recuperează o sumă mare de bani

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top