Nicoleta Svârlefus a dezvăluit ce să mănânci și ce să nu mănânci în funcție de zodie

26.04.2017
Nicoleta Svârlefus a dezvăluit ce să mănânci și ce să nu mănânci în funcție de zodie

Astrologul Nicoleta Svârlefus a dezvăluit, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea de la Pro TV, ce este bine să mânânci și ce să nu mănânci, în funcție de zodie.

„Din punct de vedere astrologic, ne-am născut într-un anume semn, care face parte din anume element. Există o anumita predispoziție și un comportament alimentar. Există unele alimente sau diete care nu ne fac tuturor bine”, a spus Nicoleta Svârlefus.

Berbec

Sunt cei mai dinamici din tot zodiacul. Le fac bine condimentele, dar nu ar trebui să abuzeze de asta. Trebuie să țină cont de o anumită ritmicitate a meselor, pentru că au tendința să uite să mănânce ți să mânânce după aceea recuperând. Trebuie să învețe să mănânce calm. Să evite sarea și alcoolul, acestea le pot crește tensiunea. Curele pentru ei trebuie să fie scurte și intense.

Taur

Este un semn mai molcom, guvernat de Venus. Pentru că sunt foarte pofticioți și comozi au tendința de a lua în greutate destul de repede. Trebuie să aibă grijă la excesele alimentare și să facă sport. Ei ar trebui să evite prăjelile și să micșoreze porțiile de mâncare.

Gemeni

Gemenii se îngrijorează destul de mult, au tot felul de informații de transmis. Agitându-se atât de mult, au avantajul de a nu lua în greutate. Ei ar trebui să evite excesul de alimente de tip fast-food. Le priesc alimente precum morcovii sau mazărea. Au nevoie de vitamina B1 și F. Sportul în aer liber e foarte recomandat pentru ei.

Citește continuarea în pagina următoare