Connect with us
Numerele norocoase din Anul Câinelui de Pământ și culorile care aduc noroc

Horoscop

Numerele norocoase din Anul Câinelui de Pământ și culorile care aduc noroc

China a intrat oficial în Anul Câinelui de Pământ, al 11-lea semn din zodiacul chinezesc. Televiziunea de stat chineză a organizat un spectacol grandios la care au participat zeci de mii de cântăreţi, dansatori, acrobaţi, actori.

Potrivit tradiţiei, numerele norocoase din acest an sunt 4 şi 6, iar culorile care aduc noroc sunt roşu, galben şi portocaliu.

China a intrat oficial în Anul Câinelui de Pământ, al 11-lea semn din zodiacul chinezesc. Televiziunea de stat chineză a organizat un spectacol grandios la care au participat zeci de mii de cântăreţi, dansatori, acrobaţi, actori.

Anul nou chinezesc a început pe 16 februarie 2018, iar din punct de vedere astrologic va fi anul Câinelui de Pământ. Acest an este asociat cu suişuri şi coborâşuri în orice aspect al vieţii tale.

Nu este, totuşi, nevoie să fii prea îngrijorat, întrucât posezi capacitatea să-ţi preschimbi ghinioanele în noroc.

Câinele în zodiacul chinezesc

Câinele este cea de a 11-a zodie a ciclului, numele său chinezesc fiind „Wŕng Cái”, intervalul orar dominant este 19 – 21, anotimpul şi luna asociate sunt toamna şi respectiv octombrie, elementul fix este metalul.

Nativul Câine este asemenea celui care a dat numele simbolului, loial şi prietenos, sensibil şi sentimental cu cei din jurul său.

În China acest semn este simbolul prieteniei, al armoniei şi profunzimii trăirii printre şi cu oamenii, la el predominând energia Yang, principiul donator şi activ, principiul masculin, potrivit chinesenewyear2018.com.

Este semnul care naşte cei mai îndrăgiţi nativi din tot ciclul chinezesc, întruchipând una din personalităţile cele mai cinstite, inteligente şi deschise cu putinţă în special datorită simţului de loialitate deosebit de dezvoltat.

Pentru cei născuţi în anii Câinelui numerele norocoase sunt: 3, 4, 9, culorile preferate sunt: verde, roşu, violet iar piatra norocoasă este smaraldul.

O persoană născută în anul Câinelui este devotată, iubeşte dreptatea şi fair play-ul.

Timpul va face din nativul Câine un individ eficient şi diplomat

În general amabil şi puţin pretenţios, nativul va şti cum să ţină pasul cu ceilalţi.

Este o persoană cu o minte deschisă către nou, care se gândeşte în primul rând la interesul celor mulţi. Datorită inteligenţei şi caracterului nobil este un lider apreciat de cei pe care îi conduce, aceştia având încredere în simţul datoriei şi discreţia lui.

Cele mai multe persoane născute în anii Câinelui sunt puternice, putând suporta foarte mult stres fără a ceda nervos.

Banii nu au un rol major în viaţa acestora, dar, dacă au nevoie disperată de ei, ştiu foarte bine cum să îi obţină.

Compatibilitatea maximă se regăseşte în relaţiile cu persoane născute în anul Calului, anul Iepurelui sau anul Tigrului. Se va înţelege bine cu cei născuţii în anii: Şobolanului, Şarpelui, Maimuţei, Mistreţului, Câinelui. Va avea dificultăţi în a se înţelege cu nativii din anii: Cocoşului. Nu se agreează cu cei din anii Dragonului şi ai Oaiei.

Anul Câinelui a mai fost în 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Un an de Pământ (1998, 1999 2008, 2009, 2018, 2019) este favorabil celor născuţi în ani de Pământ, Foc şi Metal, dar este defavorabil celor născuţi în ani de Apă şi Lemn. Un an al Câinelui de Pământ a mai fost în 1958.

Potrivit horoscopului chinezesc Anul Câinelui este un moment bun pentru schimbarea stilului de viaţă şi pentru a începe noi afaceri.

În 2018, succesul, în dragoste ca şi în muncă, va depinde în primul rând de calitatea comunicării dintre oameni şi de a învăţa că a fi altruist şi generos poate aduce în schimb promisiunea unei recolte mai generoase. Semnificaţia şi importanţa familiei sunt esenţiale în 2018 pentru realizarea aspiraţiilor indiferent de cele 12 semne zodiacale chineze.

Calendarul chinezesc este cel mai vechi din Asia Centrală şi de Est, datând din 2637 î.Hr., când împăratul Huang Ti a introdus primul ciclu din zodiacul chinezesc.

Din 1911 şi China foloseşte calendarul gregorian, portivit www.timeanddate.com, dar tradiţiile se ghidează numai pe datele calendarului chinezesc în toate comunităţile chinezeşti.

Ca şi calendarul occidental, calendarul chinezesc este un calendar anual, al cărui început se bazează pe ciclurile Lunii. Anul Nou Chinezesc se sărbătoreşte în fiecare an la date diferite, în funcţie de poziţia Lunii faţă de Soare şi începe la a doua lună nouă de după solstiţiul de iarnă, undeva între 21 ianuarie şi 20 februarie.

După calendarul tradiţional chinezesc, însă, un an este considerat drept perioada în care luna face 12 rotaţii în jurul Pământului, fiecare rotaţie durând o lună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top