Connect with us
Horoscop aprilie 2021: Runele lui Mihai Voropchievici - Schimbări URIAȘE pentru o zodie

Numerologie

Horoscop aprilie 2021: Runele lui Mihai Voropchievici – Schimbări URIAȘE pentru o zodie

Horoscop Aprilie 2018 realizat de Mihai Voropchievici și prezentat la Adevăruri ascunse, de la Antena 3. Maestrul Mihai Voropchievici a realizat horoscopul lunii aprilie 2018.

Rune Horoscop Lunar Aprilie 2018 – Mihai Voropchievici

Berbec

Avei grijă de cei dragi și nu uitați să e dați untelefon înainte. O să fie întors cu susul în jos, o lună mai tumultoasă, pe picior de război, caută sfadă, motive e ceartă. Temperați-vă! Este posibil ca una din persoanale dragi vouă să aibă anumite probleme de sanatate.

Taur

Aveți mare succes emoțional, iar asta vă oferă un conforrt absolut. O lună de protecție divină, protejați din toate punctele de vedere.

Gemeni

Gemenii sunt puși pe căutat o nouă iubire și au mari șanse să o gească. Au simbolul fericirii, dragostei, e luna cuceririlor. În planul carierei semne bune se arată este posibil să fiți avansați sau un salariu mai motivand.

Rac

Vă facți prea multe griji și frământări. Este bine să încercați să vă temperați și să nu dați curs sfaturilor care nu vă ajută prea mult în această perioadă. Sunt într-o lună în care primesc două sfaturi, ei trebuie să se liniștească, să nu-și mai facă atâtea griji.

Leu

Sunt foarte multe planuri de afaceri care vin spre dumneavoastră. Oferte de colaborări, oferte de angajare și de un trai mai bun. Are o lună în care ar trebui să discute mult, să angajeze discuții, nu prea a stat pe acasă.

Fecioară

Dați prea multă seamă celor care vă critică și încearcă să vă enervezze. Ca și Berbecul, este pusă pe ceartă. Vor trebui să stea temperați. Vor căuta motive de bârfe și discuții. Strategia cea mai bună ar fi să mergeți înainte și să nu vă pese de cei care vă vorbesc numai de rău.

Balanță

Au o lună cu suită de schimbări majore. O lună în care viața sentimentală cunoaște noi dimensiuni, la fel și pe planul cariei. Familia vă sprijină în aceste demesuri și vestea bună este că veți reuși.

Scorpion

Fertilitate și belșug, plin de realizări. Însă vin la pachet și cu niște probleme pe care va trebui să le rezolvați. Spiritul vostru liber trebuie temperat când vine vorba de carieră.

Săgetător

Sunteți nedumerit și parcă pierdut. Este doar o senzație și nu mai trebuie să vă lăsați condus de aceasta. Este într-o nebunloasă, înconjurat de lucruri, rezolvă n umai cu ajutor divin.

Capricorn

Cineva vă stă în cale în plan emoțional. Din senin apare cineva din trecut care vă tulbură relația actuală. Trebuie să se tempereze, vir căuta să bage bățul în roate.

Văstător

Au o lună de primit cadouri, dragoste, iubire. Dar în același timp trebuie să aveți grijă de starea dumneavoatră de sănătate, este posibil să aveți mici probleme care vă dau bătăii de cap.

Pești

Jackpot pentru voi în aprilie! Au o lună întoarsă, sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Poate cei mai favorizați de Rune în luna aprillie. Mergeți înainte cu planurile pe care vi le-ați propus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top