Connect with us
Horoscop Rune 26 octombrie - 1 noiembrie 2020. Schimbarea de oră afectează zodiiile, Mihai Voropchievici

Numerologie

Horoscop Rune 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Schimbarea de oră afectează zodiiile, Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a prezentat horoscop rune la Adevăruri ascunse pentru perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Horoscopul săptămânii viitoare aduce tensiuni între zodii, dar și momente frumoase încărcate cu o largă latură emoțională. Norocul că runele prevăd o săptămână per total bună și cu multe realizări.

Schimbarea orei afectează grav 3 zodii, gemeni, balanță și vărsător.

Dacă gemenii sunt cu capul în aer și din nou se îndragostesc lulea, vărsătorii au noroc să fie atenți la fiecare pas și au numai de câștigat. Horoscopul runelor pentru fiecare zodie, realizat de Mihai Voropchievici.

Berbec

Prima zodie are multe lucruri de făcut, runele le avertizează că vine o perioadă în care trebuie să fie atenție la poziția pe care o au în familie, dar și la câtă atenție la acordă acestora. Aveți foarte multe calități de scos în față și a cam venit vremea să le scoateți în față, chiar dacă asta înseamnă că aveți ceva de muncă.

Taur

Runa schimbării pentru Taur, sunt două mari zone pe care le vor aborda în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie, fie vă schimbați locul de muncă, fie vă schimbați casa. Aceste schimbări sunt de mult plănuite, dar acum abia a venit momentul să le luați în analiză, dar și resursele necesare.

Gemeni

Dacă au stat o perioadă pe bară și nu prea au avut  chef să iasă în față, acum gemenii sunt loviți de săgeata lui Cupidon. Apare cineva nou în peisaj, iar iubăreții noștri uită să gândească și realist. Folosiți-vă și creierul pentru relația viitoare, nu doar inima pentru a nu suferi din nou. Nu uitați că se schimba ceasul în această noapte și asta vă defazează puțin.

Rune 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Runa Uraganului loveste in saptamana 26 octombrie - 1 noiembrie 2020, spune Mihai Voropchievici

Runa Uraganului loveste in saptamana 26 octombrie – 1 noiembrie 2020, spune Mihai Voropchievici

Runa Uraganului apare săptămâna aceasta și are efect de bumerang pentru ultimele zodii ale zodiacului. Trebuie să vă înarmați cu putere și energie pentru a face față provocărilor la care vă supune, spune Mihai Voropchievici.

Rac

Și în runele de săptămâna trecuta și în cele de din perioada 26 octombrie – 1 noiembrie, racii caută sfaturi pentru viitorul lor. Dar parcă se ostenesc prea mult în a căuta recomandări și nu fac mai nimic. E cazul fie să le puneți în aplicare, fie să decideți ce cale urmați pentru că timpul nu stă în loc.

Leu

Din exterior leii vor părea supărați și greu de abordat. Runele însă dezvăluie că aceștia se frământă pentru a își rezolva problemele apărute și pentru a remedia toate situațiile, conflictele și lucrurile neterminate. Este o sătămâna propice pentru astfel de acțiuni.

Fecioară

Planeta care vă guvernează, Marte, este încă în retrogradare, iar acum vă pune la treabă. Vreți sau nu, trebuie să faceți schimbări, chiar dacă acestea nu vă plac, vă sperie, trebuie să înțelegeți că acesta este unul din ingredientele cheie ale progresului. Mergeți cu curaj înainte.

Balanță

Înarmați-vă cu calm, răbdare, dar mai ales energie. Cineva sau ceva vă aduce într-o postura nu tocmai potrivită sau dorită. Runa urganului lovește din plin zodia balanță și o pune la războaie și lupte cu cei din jur. Schimbarea orei nu vă face bine, aveți grija mai ales la planuri, balamuceala produsă în organismul vostru vă poate da peste cap ideile.

Scorpion

De mul visaț la „bine” chiar dacă vă este voi mereu vă doriți mai mult. Runa binelui a apărut în viața voastră, iar voi puteți culege roadele muncii pe tot întregul anului. Finalul de an vă aparține clar și veți ajunge acolo unde vă doriți.

Săgetător

Drept la țintă! Folosiți-vă intuiția, runa uraganului ajunge și la voi și nu este recomandat să mergeți pe mâna altcuiva. Nu dați cioara din mâna, pe cea de pe gard.

Capricorn

Sunteți veșnic nemulțumit de poziția în care vă aflați, dar runa cu bunătăți vă aduce vești bune. La job salariul crește sau găsiți unul mai bine plătit. În familie runa asează scandalurile și le calmează. Sunteți pe scurt susținut de astre în toate demersurile.

Vărsător

Sunteți pus pe ceartă, dar și pe rezolvarea lucrurilor pe final de lună. Chiar dacă octombrie se încheie, nu uitați că până la final de an mai aveți timp să faceți unele schimbări, ajustări. Sunteți și foarte afectat de schimbarea de oră produsă în această noapte, când ora 4 devine ora 3 și vă ia cel puțin o săptămâna să vă adaptați.

Pești

Planuri, drumuri, drumuri, planuri, da am scris bine și ați citit bine. Runa vă pune fie că vreți, fie că nu la treabă și alergați de colo-colo. Nu stați deloc în „acvariu”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top