Connect with us
Rune Mihai Voropchievici 30 noiembrie-6 decembrie 2020. Previziuni neașteptate

Numerologie

Rune Mihai Voropchievici 30 noiembrie-6 decembrie 2020. Previziuni neașteptate

Rune Mihai Voropchievici pentru perioada 30 noiembrie-6 decembrie 2020. Vine o perioadă plină de surprize, mai ales pe plan profesional. Urmează o săptămână cu multe evenimente neașteptate și cu decizii radicale pe plan sentimental. Mihai Voropchievici ne spune la ce trebuie să ne așteptăm în perioada următoare.

Rune Mihai Voropchievici 30 noiembrie-6 decembrie 2020. vine o săptămână plină de surprize

Nativii din zodia Gemeni ar trebui să lase în urmă trecutul și să se concentreze mai mult pe accea ce urmează. Peștii sunt foarte obosiți, însă trebuie să lupte și să nu se lase doborâți de această stare. Celebrul astrolog Mihai Voropchievici îți dezvăluie ce spune horoscopul runelor pentru fiecare zodie în parte!

Berbec

Ai parte de protecție divină, așa că fii cu băgare de seamă. Lasă năzdrăvăniile pentru altădată și concentrează-te pe ceea ce ai de făcut în zilele următoare.

Taur

Săptămâna care vine va începe cu schimbări foarte mari, din toate punctele de vedere. Se pare că te pregătești deja pentru noul an din mai toate punctele de vedere.

Gemeni

Uită de griji și lasă-te cuprins de febra sărbătorilor. Nu are importanță că este prea devreme, ți s-a mai întâmplat și în trecut să furi startul. Este timpul să te bucuri din plin de toate surprizele pe care le-a pregătit Universul pentru tine.

Rac

Deși te simți sănătos tun și ai impresia că toate merg ca pe roate, ar fi indicat să faci o vizită la medicul de familie, pentru orice eventualitate.

Leu

Surprizele sunt „pe drum”, dar ai puțină răbdare și nu mai încerca să forțezi mâna norocului. Toate la timpul lor.

Fecioară

După o săptămâna grea, e momentul să culegi roadele, că doar nu ai muncit degeaba. Profită din plin de tot ce îți oferă Universul.

Balanță

Răbdarea e cuvântul de ordine în această săptămână. Totul va decurge așa cum trebuie, însă este foarte important să nu te grăbești și să iei lucrurile ca atare.

Scorpion

Prietenii te bombardează cu mesaje și ar fi bine să nu-i ignori, dacă vrei să înceteze. Poate îți dau vești bune, te mai scot din apatia în care ai intrat de ceva vreme.

Săgetător

Pleci într-o călătorie, așa că pregătește-te cum se cuvine. Nu are rost să îți faci griji, vei avea parte de o sumedenie de surprize plăcute.

Capricorn

A sosit clipa în care trebuie să îți iei inima în dinți și să rezolvi problemele care te apasă în ultima perioadă. Este timpul să apelezi cu încredere la cei dragi și vei ieși din încurcătură.

Vărsător

Te simți gata să faci o schimbare importantă în viața ta. Ce mai aștepți? Pornește la drum fără să te mai uiți înapoi.

Pești

Urmează o săptămână grea și trebuie să-ți aduni puterile dacă vrei să-i faci față cu brio. Odihnește-te puțin înainte, altfel riști să clachezi.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top