Connect with us
Rune Mihai Voropchievici Februarie 2021 - O luna plină de vești bune

Numerologie

Rune Mihai Voropchievici Februarie 2021 – O luna plină de vești bune

Mihai Voropchievici a prezentat horoscop lunar la Adevăruri ascunse de la Antena 3. Runele pentru februarie 2021 pentru fiecare zodie sunt mai jos.

Rune Berbec februarie 2021

Berbecii sunt pe un trend așcendent în februarie 2021. Runa căzută le aduce prosperitate pe toate planurile și succesuri de care n-ar fi crezut că vor avea parte. Sunt pe picior mare și asta îi ajută tare mult. Pe berbecii de martie însă îi face să fie fățarnici și transmit celor jur că sunt prea încrezuți. Cei de aprilie sunt mai domoli și transmit mesajele mai bine.

Horoscop Rune Mihai Voropchcievici Taur 2021

Sunteți puși pe schimbări. Nu vă convine cum arată casa. Simți nevoia de renovări, mutări și schimbări. Ba chiar mergeți mai departe și vă gândiți să vă schimbați și locul de muncă. Runa lunii februarie vă este favorabilă acestor schimbări. Dacă aveți la dispoziție toate întrumentele necesare nu ezitați să faceți schimbările, pentru că sunt într-un ceas bun și chiar veți alege potrivit indiferent de planul pe care acționați.

Rune Gemeni Februarie

Runa pentru gemeni aduce mare noroc în februarie 2021, dar ceva îi bruiază pe bezmeticii zodiacului. Trecutul. Lăsați-l acolo unde îi este locul și bucurați-vă de prezent pentru că are multe de oferit. Doar umbriți prezentul și este păcat pentru că în februarie chiar aveți noroc și parte numai de vești bune.

Rune Rac Februarie

De multă vreme sunteți în așteptare și de multă vreme sperați că vine vestea cea mare care vă salvează fară să faceți nimic. Este posibil să fiți prea grăbiți să rezolvați problemele, dar runa vă sfătuiește să o luați pas cu pas.

Rune Leu Februarie

Viața personală ia în februarie o întorsătură neașteptată, în sens bun. Cei singuri au mari șanse să-și găsească un partener de viața. Cei aflați într-o relație o consolidează și chiar duc planurile mai departe. Citeste horoscop rune februarie 2021 continuare aici.

Daniela Stanciu a studiat astrologia la Londra s-a specializat in astrologie si numerologie si este pasionata de astre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top