Connect with us
Rune Mihai Voropchievici pentru luna octombrie 2020. Puterea destinului se dezlănțuie

Numerologie

Rune Mihai Voropchievici pentru luna octombrie 2020. Puterea destinului se dezlănțuie

Rune Mihai Voropchevici pentru luna octombrie 2020. Astrologul a dezvăluit ce ne așteaptă în luna care urmează și se pare că cei mai mulți nativi din zodiac se vor bucura de o perioadă foarte productivă. Puterea destinului se dezlănțuie și lucrurile se vor schimba radical pentru cei care au suferit până acum. Nativii din Berbec vor avea parte de o revenire spectaculoasă în acest final de an, în timp ce Taurii devin foarte buni comunicatori.

Rune Mihai Voropchievici pentru luna octombrie 2020. Zodiile care au numai de câștigat

Berbec

Luna octombrie aduce Portecție divină pentru nativii din zodia Berbec, însă ai putea avea tendința să ceri mai mult decât poți duce. Nu te lăcomi ca să nu îl superi pe Dumnezeu.

Taur

În ultima perioadă dai dovadă de o efervescență maare, care se va accentua în luna următoare. Vei avea chiar curaj să îți recunoști sentimentele față de persoana la care visezi de mult timp.

Gemeni

Octombrie este o lună în care trebuie neapărat să îți consolidezi poziția. Este timpul să decizi de ce ai venit pe această lumea și care este scopul tău.

Rac

O persoană dragă îți este alături mai mult ca niciodată și te va ajut să treci peste câteva momente mai dificile. Primești atenții care încântă enorm.

Leu

Deși nu mai îndrăznești să speri vei găsi în sfârșit succesul pe care l-ai așteptat enorm. Este o lună foarte bună pentru tine, pe toate planurile.

Fecioară

Se întrevede o nouă poveste de dragoste și ar trebui să îi dai curs. Nu îți fie teamă, lasă-te cuprins de sentimentele puternice pe care știi deja că le nutrești pentru acea persoană.

Balanță

Pregătește-te pentru o serie de schimbări majore. Chiar dacă îți vor da peste cap toate planurile, sunt binevenite, așa că nu te îngrijora.

Scorpion

Lasă necazurile în urmă, pentru că te așteaptă o lună excelentă. Este foarte important să lași deoparte pesimisul care a început sp te copleșească în ultima perioadă.

Săgetător

Liniștește-te și stai acasă. Este timpul să aștepți schimbările care nu vor întârzia să vină și la care visezi de mult timp.

Capricorn

Ai mai multă grijă de sănătatea ta, pentur că prea multă muncă te poate conduce la un colaps. Vrei să îți atingi obiectivele și uiți de starea ta de sănătate, iar asta nu e deloc bine.

Vărsător

Ești pe o pojghiță de gheață extrem de subțire, așa că fii foarte atent ce decizii iei. În funcție de ce hotărăști viața ta se poate schimba sau nu în următoarea perioadă.

Pești

Vei avea o lună foarte agitată, dar reușești să îți duci la îndeplinire o mare parte din obiectve. Lucrurile intră pe un făgaș bun.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top