Connect with us
Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 12-19 aprilie 2021. Vine o săptămână complicată

Numerologie

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 12-19 aprilie 2021. Vine o săptămână complicată

Mihai Voropchievici a citit runele pentru săptămâna 12-18 aprilie în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse. Urmează o săptămână destul de complicată pentru toate zodiile. Iată ce ți-au rezervat astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Rune Mihai Voropchievici 12-18 aprilie 2021

Berbec

Este a doua săptămână în care acești nativi umblă după dragoste, caută pasiune, noutate. Influența Lunii Noi în Berbec își face simțită prezența.

Taur

Taurul are pe cineva care se gândește intens la el și îi va trimite un cadou minunat. Deocamdată încă nu a ajuns în vacanță, dar acesta este un preambul.

Gemeni

Gemenii au nevoie de forță, putere și tărie în această săptămână. E o săptămână grea în sensul că e un amalgam în capul lor. Să îşi aleagă ceea ce au nevoie.

Rac

Racul este în situația de a găsi rezolvarea unor probleme care îl frământă de cam mult timp. Este foarte important să se sfătuiască cu cei din familie.

Leu

Leii se află în postura de a aștepta tot felul de mesaje sau telefoane. Trebuie să se pregătească pentru o mulțime de apeluri săptămâna viitoare.

Fecioară

Fecioara trebuie să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore. Nu vă fie teamă de acestea, atunci când vor apărea.

Scorpionii încep să se relaxeze în sfârșit

Balanță

Balanța este chiar în pragul unei noi vieți, ceva ce a așteptat de multă vreme. Urmează o revigorare în toate disponibilitățile fizice și psihice.

Scorpion

Scorpionii se mai relaxează o vreme. Nu ar trebui să își facă griji cu privire la starea de sănătate a unei persoane dragi.

Săgetător

Nativii Săgetător primesc o veste interesantă. Rămâneți acasă în așteptarea unei schimbări importante în familie, dar fiți pregătiți.

Capricorn

Capricornii au muncit mult în ultima perioadă, iar acum primesc o întrebare. ”Ești pregătit să îți faci bagajele?” Vi se pregătește o călătorie săptămâna viitoare.

Vărsător

Vărsătorii vor susține o mică bătălie, dar asta nu trebuie să îi îngrijoreze, deoarece vor câștiga.

Pești

Peștii au o săptămână cu vești bune. Ar putea primi un cadou surpriză sau chiar o sumă de bani. Urmează zile interesante.

Runele au fost prezentate în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena3. 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top