Connect with us
Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 15-21 februarie 2021

Numerologie

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 15-21 februarie 2021

Astrologul Mihai Voropchievici a făcut previziunile pentru săptămâna 15-21 februarie 2021. Potrivit spuselor sale, zodiile trebuie să fie foarte atente în săptămâna care urmează al ce decizii iau. Lucrurile ar putea lua o întorsătură neașteptată, așa că trebuie să fim în gardă.

Iată cele mai importante previziuni! Rune Mihai Voropchievici

Berbecii trebuie să aibă atenție maximă la ce griji își fac. Trebuie să le lase la o parte, mai ales dacă sunt preocupări legate de trecut. Va fi o săptămână extraordinară din toate punctele de vedere.

Taurii vor începe o viață nouă și se simt foarte pregătiți pentru asta. Au parte de noutăți în plan sentimental, disponibilități fizice și psihice. Și pe plan financiar stau foarte bine.

Gemenii sunt considerați a fi câștigători din toate punctele de vedere săptămâna care urmează. Îl au pe Wunjo și vor avea parte de toate oportunitățile de care au nevoie pentru a face ce își doresc.

Racii nu sunt în cea mai bună perioadă și se află pe o pojghiță de gheață. Trebuie să fie foarte atenți la felul în care vorbesc și să nu ia decizii foarte drastice în perioada următoare.

Leii dau lovitura atunci când se așteaptă mai puțin. Fac un salt mare spre mai bine, în special pe plan financiar, dar nu numai.

Fecioarele primesc mai multe vești bune. De asemenea vor primi mai multe suem de bani sau cadouri care sunt pe placul lor. După Wunjo sunt cele mai favorizate.

Balanțele iau decizii radicale

Balanțele trebuie să ia o decizie radicală fără să se mai uite înapoi. Unele lucruri nu mai pot fi tolerate de ei la nesfârșit.

Scorpionii au parte de mici conflicte care îi dezechilibrează. însă ele se pot rezolva fără prea multă agitație. Nu e nevoie de mult tam-tam, căci tot ei câștigă.

Săgetătorii trebuie să abordeze diferit problemele. Dacă vor să tragă la țintă, trebuie să încerce cu vorba bună.

Capricornii câștigă atenția celor din jur și primesc de asemenea cadouri sau o sumă de bani pe care o așteptau de ceva vreme.

Vărsătorii merg în vacanță. Sunt cu ochii pe fereastră și cu nasul la valiză.

Peștii au parte de o suită de schimbări majore în săptămâna următoare. Dau de un noroc la care nu se așteptau.

Previziunile lui Mihai Voropchievici au fost făcute în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top