Connect with us
Oana Hanganu: Lună Nouă din 18 noiembrie ce se întamplă cu zodiile

Horoscop

Oana Hanganu: Lună Nouă din 18 noiembrie ce se întamplă cu zodiile

Luna Nouă din 18 noiembrie va fi un eveniment special! În Scorpion vor fi: Soarele, Luna, Jupiter, Venus și Mercur.

Sâmbătă, 18 noiembrie, va fi Lună Nouă în Scorpion, o zodie a transformării, a misterelor și a puterii, a senzualității, dorințelor și trăirilor intense, dar și a banilor și dorinței de siguranță.

Luna Nouă din 18 noiembrie va aduce, pentru toate zodiile, șansa unor schimbări, dar și puterea de a duce la îndeplinire orice plan sau dorință. Fiecare semn zodiacal va primi ceva din puterea extraordinară a Scorpionului pentru care nu există „Nu pot”!

Conjunctura astrală a zilei va fi specială: în Scorpion, zodia puterii, se vor afla Soarele și Luna alături de Jupiter, considerat, în astrologie, patronul Norocului, aducătorul de șanse, optimism, sete de cunoaștere și spirit de aventură.

Jupiter ne ajută să vedem partea plină a paharului și aduce soluții nesperate în situații care par fără ieșire.

Dar Jupiter este nu doar Marele Benefic, ci și Marele Justițiar. Prezența sa în Scorpion, zodia legată de bani, sex și putere, nu este deloc străină, din perspectivă astrologică, de marile scandaluri cu tentă sexuală sau financiară, în care sunt implicate persoane importante din lumea cinematografiei, politicii, sportului etc.

Nu întâmplător acum ies la iveală secrete întunecate din trecutul unor oameni care au abuzat de puterea lor și care trebuie să plătească pentru ceea ce au făcut.

La momentul de Lună Nouă, tot în Scorpion se vor afla și planetele Venus și Mercur. Venus în Scorpion favorizează relațiile și sentimentele profunde, aduce pasiune în cuplu, dar și gelozie și tendința de a deține controlul în cuplu. Mercur, planeta Comunicării, amplifică interesul pentru secretele altora, dar și exprimarea sentimentelor în mod convingător.

În plan personal, Luna Nouă din 18 noiembrie ne va ajuta să înțelegem ce vrem cu adevărat în viață și cum putem să obținem ceea ce ne dorim, iar în astrograma fiecărei zodii va fi „activat” un anumit sector care va indica schimbările necesare.

Iată cum sunt influențate zodiile de Luna Nouă din 18 noiembrie și de Jupiter aflat în Scorpion:

Berbecii își vor rezolva problemele financiare cu ajutorul altora, iar în plan amoros, vor dărui și vor primi mai multă pasiune.

Taurii vor renunța la relațiile superficiale sau colaborările profesionale în care nu se simt apreciați cu adevărat.
Gemenii vor dori un alt stil de viață, vor avea grijă de sănătatea lor și vor lua în calcul schimbări în plan profesional.
Racii vor căuta o iubire adevărată sau vor dori să devină părinți sau să aibă o relație mai bună cu copiii lor.

Leii vor face shimbări în casă, iar unii nativi se vor muta în casă nouă. Alții vor dori mai mult decât oricând să se căsătorească.

Fecioarele vor călători sau vor onora invitațiile primite, iar unii nativi vor negocia sau renegocia contracte și afaceri.
Nalanțele vor avea o nouă atitudine față de bani, bugete și cheltuieli și vor căuta surse suplimentare de venit.

Scorpionii se vor schimba cu adevărat. Nu va fi vorba de o schimbare de look sau de una, conjuncturală, de atitudine.

Săgetătorii vor face pace cu trecutul, iar, pentru planurile de viitor își vor găsi protectori secreți sau mentori discreți.
Capricornii își vor „evalua” prietenii și mulți nativi se vor integra în noi cercuri sociale sau rețele profesionale.

Vărsătorii vor pune accent pe viața profesională, iar mulți nativi își vor dori o nouă carieră sau un nou rol în comunitate.

Peștii vor fi interesați de autocunoaștere și dezvoltare profesională, dar și de călătorii în locuri noi sau îndepărtate.

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Soarele intră în Săgetător și schimbă lista cu zodii favorizate de astre

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2017. Soarele intră în Săgetător și schimbă lista cu zodii favorizate de astre. Află ce se întâmplă cu zodia ta! Citește previziunile complete!

Berbecii nu au prejudecăți în amor, dar nici tăria de a rezista tentațiilor. În viața profesională, au protectori și noroc … CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Taurii sunt răsfățați de cei din jur. În iubire, sunt mai receptivi la dorințele partenerului, dar nu pot renunța la gelozie … CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Gemenii sunt apreciați și promovați la serviciu. Dacă au nevoie de bani, apar soluții de-a dreptul miraculoase… CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Racii au parte de pasiune în cuplu. Cei singuri se îndrăgostesc, dar persoana aleasă nu e pe placul familiei… CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Leii au noroc în dragoste și își pot îndeplini visul de a deveni părinți. În plus, un vechi hobby le poate aduce bani… CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Fecioarele au relații excelente cu partenerul și copiii, dar și responsabilități suplimentare față de unul dintre părinți… CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Balanțele au succes în negocieri și semnează contracte avantajoase, pleacă în călătorii sau trebuie să onoreze multe invitații… CITEŞTE CONTINUAREA AICI

Scorpionii câștigă mai mulți bani din munca proprie, iar în plan sentimental, au parte de schimbările mult așteptate… CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Săgetătorii au succes pe toate planurile, dar au și foarte multe responsabilități de care ar fi bine să nu uite… CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Capricornii se pregătesc pentru marile schimbări din decembrie. Acum trebuie să își rezolve problemele din trecut… CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Vărsătorii trebuie să investească mai mult în propria persoană, să fie mai selectivi și să nu se „afișeze” cu oricine… CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Peștii sunt în centrul atenției și impresionează persoane cu putere de decizie. Astfel, succesul lor e garantat… CITEŞTE CONTINUAREA AICI

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie este marcat de 4 evenimente importante care vor influența toate zodiile. Acestea sunt:
21 noiembrie: aspectul armonios de „sextil” dintre planeta Venus și Pluton, care va aduce intensitate, pasiune sau interes pentru tabu-uri și pentru explorarea senzualității în relații, dar și o mai mare atenție acordată banilor și modului în care ei sunt investiți și cheltuiți.

22 noiembrie: Soarele va intra în Săgetător, aducând un plus de optimism și spirit de aventură, dorință de cunoaștere sau pasiune pentru călătorii.

Prezența planetei Mercur în aceeași zodie va amplifica dorința de comunicare și socializare, în timp ce Saturn, aflat tot încă în Săgetător, ne va cere să rămânem cu picioarele pe pământ și mai ales să dăm dovadă de maturitate și responsabilitate în orice relație sau în orice demers.

22 noiembrie: Neptun va reveni la mersul direct în zodia Pești, accentuând interesul pentru spiritualitate sau spre autocunoaștere, încurajându-ne să ținem cont de intuiție și să fim generoși.

25 noiembrie: aspectul armonios de sextil dintre Mercur (planeta Comunicării) și Uranus (planeta Schimbării, a Revoluțiilor și surprizelor). Acest aspect va influența comunicarea, socializarea și tot ceea ce este legat de internet.

Află cum te influențează aceste evenimente astrale! Citește previziunile complete!

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2017 BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top