Connect with us
Pe 18 iunie, Mercur intră în retrograd. Cum vor fi influențate zodiile de această mișcare

Horoscop

Pe 18 iunie, Mercur intră în retrograd. Cum vor fi influențate zodiile de această mișcare

Astrologia va fi marcată de un eveniment important în data de 18 iunie, care va provoca schimbări în viețile oamenilor. Astfel, Mercur va intra în retrograd în zodia Rac, iar prin prisma acestei mișcări, Universul va transmite un mesaj important nativilor fiecărei zodii, pregătindu-i pentru ceea ce va urma.

Mercur în retrograd. Berbec

Nu te da bătut și înțelege că soarele va răsări și pe strada ta, oricât de greu ar părea totul acum. Ai încredere că e și mâine o zi și nu te abate de la druul tău din cauza unor detalii. Păstrează-ți credința în Dumnezeu și bazează-te pe puterea Lui, pentru că până acum ți-a demonstrat că niciodată nu te-a lăsat în momentele grele cu care te-ai confruntat.

Taur

Te vei confrunta cu câteva probleme, mai ales în plan spiritual. În această situație, ascultă-ți inima și ai încredere că ea este cea care te va conduce în tot acest timp și îți va arăta calea cea mai bună. Nu te baza pe oameni, ei nu îți cunosc cu adevărat situația, ci ia decizii în funcție de ceea ce îți dictează sufletul. Crede în forțele tale proprii și învață să fii fericit.

Mercur în retrograd. Gemeni

Permite-i sufletului tău să simtă tot ce vrea să simtă și dă frâu liber sentimentelor tale, care așteaptă de mult timp să se desfășoare. Nu îți mai ascunde iubirea sau plăcerea pe care o simți față de cineva și acceptă că și tu te poți schimba, așa cum și viața este schimbătoare. Ai încredere în tine că poți merge mai departe și bazează-te pe forța destinului.

Rac

Tot ce trebuie să faci în acest moment este să ceri ajutorul celorlalți. Te confrunți cu ceva probleme, pe care nu le poți gestiona singur. Știi că ai alături de tine oameni buni, care ar da orice să te vadă fericită, așa că bazează-te pe ei. Speranța este în sufletul tău, tot ce trebuie să faci e să o cauți și să profiți de ea, pentru a putea depăși orice.

Mercur în retrograd. Leu

Deși ai pierdut mai multe persoane și acum suferi, ar trebui să treci peste și să înțelegi că există atâția oameni care vor să te cunoască și care te vor iubi necondiționat, poate mai mult decât ceilalți. Nu te opri din drumul pe care ai ales să mergi, pentru că mai ai doar puțin până la destinația finală. Furtuna se va opri și pe cerul tău va apărea cel mai frumos curcubeu văzut vreodată.

Fecioară

Ești mereu atent la cei din jurul tău și vrei să le fie bine, chiar dacă asta înseamnă că tu vei avea de suferit. A venit momentul să înveți să te pui pe primul loc, să fii puțin egoist și să încerci să alegi fericirea ta înaintea fericirii altora. Stai cu oamenii alături de care te simți bine, focusează-te pe activitățile care îți aduc zâmbetul pe buze și nu te desconsidera.

Balanță

Eşti foarte preocupat de ce se petrece la muncă, de treburile pe care le-ai lăsat în aşteptare la serviciu, încât te vei putea concentra cu detaşare şi asupra acestora, găsind unele din cele mai corecte şi practice soluţii chiar acum. Este un moment bun să treci în revistă etapele parcurse într-un proiect la care ţi-ai adus contribuţia în ultima perioadă. Ajungi la concluzii importante pe care le vei putea pune în aplicare imediat ce va fi posibil.

Scorpion

Viața este simplă atunci când știi cum să o trăiești și să profiți de ea la intensitate maximă. Astfel, înțelege că tot ce dăruiești vei primi în schimb. De azi, tot ce vei dărui să fie zâmbete, îmbrățișări și iubire, de care să te bucuri și tu la rândul tău. Orice faptă bună, orice gest tandru  va fi răsplătit. Ai tot ce îți trebuie pentru a rezolva orice provocări îți aduce viitorul.

Mercur în retrograd. Săgetător

Viața se schimbă chiar atunci când nu te aștepți și la fel vei face și tu. Nu te plânge și nu îți face griji că un capitol din viața ta se încheie, pentru că știi că urmează un nou început plin de surprize. Fiecare secundă îți aduce o șansă nouă, trebuie doar să știi să profiți de ea și să ai încredere în forțele și armele cu care te înfățișezi în această luptă.

Capricorn

Niciodată nu este prea târziu să o iei de la început sau chiar să iei o pauză pentru a te pune pe picioare și a te mobiliza. Nu rămâi în urmă cu nimic, din contră, îți încarci bateriile și vei fi mai pregătit pentru tot ceea ce va urma. Fiecare experiență este necesară și trebuie să știi că vor veni momente minunate și trebuie să fii pregătită pentru ele.

Vărsător

Amintește-ți că Universul este atât de mare și că nu ești singur pe lume. Din contră, numeroși oameni se gândesc la tine și veghează mereu asupra ta. Poate că și cei care nu mai sunt în această lume au un impact asupra ta și te urmăresc la orice pas pentru a se asigura că ești în siguranță. Și Dumnezeu îți este alături, așa cum ți-a demonstrat mereu.

Mercur în retrograd. Pești

În zilele în care simți că nu mai poți și ești sleit de puteri, ia o pauză și petrece timp singur, timp în care să îți pui ordine în gânduri și în idei. Intră în conexiune cu sufletul tău și ține cont de orice semnal pe care ți-l oferă. Toate aceste momente mai puțin frumoase prin care treci te pregătesc, de fapt, pentru ceva minunat – pentru viitorul tău. Învață lecția și nu te da bătut.

 

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

2 Comments

2 Comments

  1. Marian

    2020-06-12T18:48:17+03:00 at 18:48

    Sa dati horoscopul pentru toate zodiile.
    Nu mai sariti din zodii

  2. Marian

    2020-06-12T18:47:20+03:00 at 18:47

    Dati tot horoscopul.
    Nu mai sariti zodiile !!!
    Astrologilor !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top