PLANETA NIBIRU, cea care aduce Apocalipsa, CĂUTATĂ cu DISPERARE

03.02.2015
PLANETA NIBIRU, cea care aduce Apocalipsa, CĂUTATĂ cu DISPERARE

Planeta Nibiru ar fi locul pe care ar locui zeii reptilieni Annunaki, cei care au intervenit în evoluția umanității sau chiar i-au creat pe oameni prin inginerie genetică în vechiul Sumer, Iraqul și Iranul de azi. Conform teoreticienilor, zeii s-ar întoarce în curând pe Pământ, însă apropierea planetei lor de Terra ar distruge totul.

Planeta Nibiru, cea care aduce Apocalipsa, s-ar afla în spatele planetei Neptun, iar cecetătorii o caută cu un telescop uriaș. Această planetă a fost pomenită în vechiul Sumer cu 5.000 de ani înainte de Hristos, iar unul dintre teoriticienii care a scris chiar o carte despre această temă a fost omul de știință Carl Sagan.

CITEȘTE ȘI: PĂRINTELE CLEOPA JURJ DIN ARAD PREVESTEȘTE O NENOROCIRE ÎN 2032

Astronomii au realizat telescoape uriașe și infrastructuri incredibile pe vârfuri de munte (observatoare astronomice în deșerturi și munți înalți) cu scopul de a găsi viață extraterestră și de a depista dacă planeta X există sau nu. De-a lungul anilor, astronomii au observat o serie de fenomene ciudate pe cer, ceea ce le-ar indica prezența unei astfel de mega-planete la marginea sistemului nostru solar.

Astronomul Kevin Luhman de la Universitatea Penn State susține că există prea mult spațiu necunoscut în sistemul nostru solar, spațiu în care s-ar putea ”adăposti” fără nicio problemă o planetă uriașă precum Nibiru. NASA a lansat telescopul spațial WISE, capabil să detecteze raze infraroșii, tehnologie cu care oamenii de știință au descoperit o serie de exoplanete (planete aflate în afara sistemului nostru solar).

Un alt astronom, Scott Sheppard, se gândește serios la teoria conspirației și existența unei planete precum Nibiru, și asta după analize temeinice. Acesta, alături de alți cercetători, a prezentat de-a lungul timpului dovezi despre existența unei astfel de planete la marginea sistemului nostru solar. Sheppard se bazează pe faptul că orbitele anumitor corpuri cerești nu sunt normale, așa cum scrie la carte, asta însemnând că ar putea fi influențate de o planetă uriașe care s-ar afla în spatele lor.