Connect with us
Previziuni de la Mihai Voropchievici. Cum va decurge prima lună din an

Horoscop

Previziuni de la Mihai Voropchievici. Cum va decurge prima lună din an

Anul 2020 a fost unul extrem de dificil pentru toată lumea, iar acum sperăm la ceva mai bun. Anul 2021 ne-a pregătit multe surprize din toate punctele de vedere, iar specialiștii susțin că va fi un an cu totul și cu totul special. Celebrul astrolog Mihai Voropchievici a făcut mai multe previziuni pentru prima lună din an, care vine cu surprize plăcute pentru unele zodii și cu dezamăgiri mari pentru altele.

Horoscop Mihai Voropchievici. Berbec

Berbecii vor avea parte de mari surprize în luna ianuarie, la care nici nu s-ar fi așteptat, după un an așa de greu. Ei vor face un salt rapid și vor da legătura în plan financiar. Vor avea parte de câștiguri extrem de mari și se vor îmbogăți peste noapte.

Horoscop anul 2021

Taur

Luna ianuarie va fi una foarte grea pentru tauri. Dozați-vă corect energia, pentru că veți fi suspus multor încercări și nu se știe dacă veți reuși să le faceți față dacă nu învățați să gestionați situația așa cum trebuie.

Gemeni

Gemenii vor fi mai toată luna puși pe ceartă și nu îi vor mulțumi prea multe lucruri la cei din jurul lor. Dacă veți fi liniștiți și veți ști cum să bă păstrați calmul, veți depăși această situație dificilă și veți câștiga orice bătălie începută.

Zodii cu ghinion în 2021

Horoscop Mihai Voropchievici. Rac

Viața voastră va fi dată peste cap complet după ce veți descoperi unele lucruri. Deși le veți crede cu greu, se vor dovedi a fi adevărate și vă vor marca complet, pentru că sunt de-a dreptul șocante.

Leu

Leii vor fi puși pe distracție în luna ianuarie. Așa cum au încheiat anul 2020, așa au și început noul an. Veți lăsa deoparte toate greutățile și vor continua să se simtă bine și să-și trăiască viața.

Fecioară

Fecioarele au nevoie de noutate în viața lor. Vor să aibă parte de schimbări pe toate planurile: fizic, psihic, financiar și amoros. Așa cum și-au propus, vor reuși să și realizeze toate scopurile lor.

Horoscop Mihai Voropchievici. Balanță

Balanțele trebuie să fie atente la tot ce se petrece în jurul lor și să nu rateze niciun detaliu. Nu grăbiți lucrurile și faceți totul treptat, pentru a avea timp de gândire și de analizare a situației.

Scorpion

Scorpionii au de ales dintre mai multe variante. Astfel, nativii acestor zodii pot fie să se mute într-o casă nouă, fie să își schimbe locul de muncă. Alege ceea ce crezi că te-ar face fericit și ceea ce îți dorești mai mult de la noul an.

Horoscop Mihai Voropchievici. Săgetător

Aveți grijă la silueta voastră, dar și la starea de sănătate. Mâncarea și băutura în exces, consumate cu ocazia sărbătorilor, nu vă vor face deloc bine și riscați să vă simțiți destul de rău. Atenție ce faceți cu banii care v-au rămas, nu-i cheltuiți inutil.

Capricorn

Petreceți mai mult timp cu familia. Deși au fost sărbătorile, tot nu ați stat prea mult pe acasă, ceea ce-i nemulțumește pe cei dragi. Veți primi vești importante în această lună, fiți atenți la semnele pe care le primiți.

Vărsător

Luna aceasta veți fi bulversat de tot felul de mesaje și atenționări. Iubirea este principalul vostru interes de luna aceasta și veți fi foarte atent la persoana iubită și dorințele ei.

Pești

De la începutul anului, visele voastre se împlinesc. Cei care au deja o familie, se gândesc să o mărească cu un nou membru. Vă gândiți la un copil, chiar doi și cu banii veți sta la fel de bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top