Connect with us
Previziuni Karmice 9-15 martie 2020 O singura zodie RAMANE PE VAL!

Horoscop

Previziuni Karmice 9-15 martie 2020 O singura zodie RAMANE PE VAL!

Previziuni karmice 9-15 martie 2020: O singura zodie va ramane pe val in saptamana care vine si asta datorita unor evenimente astrologice spectaculoase.

Pe 9 martie 2020 vom avea Luna Noua in Fecioară, iar tot saptamana viitoare Marte va intra in Sagetator. Nu sunt singurele evenimente: va fi si eclipsa totala de soare tot pe 9 martie.

Pestele, super-starul saptamanii

Cu siguranta toti nativii sunt deja plictisiti sa citeasca asta, insa, daca e sa ascultam ce spun astrele, nu putem lua Cezarului ce-i al Cezarului.

Pestele va fi in continuare pe val si, pentru prima oara de la inceputul anului, va fi singura zodie care o va duce bine timp de 7 zile.

Asadar, urmeaza o perioada de indeplinire a viselor, de recompense pentru munca depusa pana acum. Va primi atentie, afectiune si nu sunt excluse nici castigurile financiare sau calatoriile.

Capricornii, mohorati; Varsatorii, plictisiti

Capricornii se vor trezi in fiecare zi cu fata la cearsaf, iar asta le va crea probleme serioase de comunicare cu cei din jur. Varsatorii vor fi absentii saptamanii cuprinse intre 7 si 13 martie. Se vor plictisi atat de tare incat vor intra in barlog pentru cateva zile. Ce-i drept, au nevoie si de putina odihna dupa agitatia din ultima vreme.

Berbecii, amenintati de evenimente neprevazute

Berbecii nu vor avea o saptamana tocmai usoara. Datoriile karmice aruncate pe marginea drumului sunt aduse de vantul fioros al Lunii Noi in Pesti si acum trebuie sa plateasca factura.

Sagetatorii: stabilitate, dar nu si bucurie maxima

Dupa Pesti, Sagetatorii sunt urmatorii din zodiac despre care se poate spune ca vor avea o karma imbunatatita in urmatoarele 7 zile. Se vor bucura de stabilitate, insa nu vor putea exprima o bucurie imensa cand se vor gandi la anumite planuri ce nu le ies asa cum si le-au propus.

Balantele, date de gol de gesturi; Scorpionii isi ascund adevaratele intentii

Secretomania cuprinde Scorpionii pana intr-un punct in care nu vor mai fi recunoscuti nici macar de prieteni. Tot ce se poate spune este ca lucreaza la un mare plan. Balantele, pe de alta parte, nu vor mai avea aceleasi abilitati de a minti deoarece gesturile si grimasele lor le vor da de gol.

Fecioarele si Leii se retrag pentru a reveni in forta

Lipsa de chef va afecta prezenta Leilor in societate, iar Fecioarele se gandesc la o strategie pentru a reveni, pentru a renaste ca pasarea Phoenix. Vor fi nevoite sa faca economii si sa isi calculeze banii astfel incat sa nu aiba surpriza la jumatatea lunii.

Gemenii: artagosi; Racii: pusi pe scandal; Taurii: meditativi

Taurii intra si ei intr-un con de umbra pentru a analiza evolutia lor si eforturile facute in ultima perioada pentru o stare de mai bine. Racii vor fi pusi pe scandal si isi vor cere drepturile, iar Gemenii vor fi remarcati din cauza antipatiei lor. Vor avea si probleme cu banii la inceputul saptamanii.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top