Camelia Pătrășcanu trendul astral pentru sfârșitul săptămânii

Ultimul update: joi 7 februarie 2019 20:47 Data publicării: joi 7 februarie 2019 20:47

Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 trendul astral pentru finalul de săptămână.

Trendul astral cu Camelia Pătrășcanu

Este o Lună Nouă în Vărsător, se produce o singură dată în an, este într-un aspect astral foarte bun cu celelalte planete, așa că avem semne și astrale de bucurie. Vărsătorul în general iubește vacanțele și explozia de vitalitate și de optimism, așa că da, este o săptămână bună.

HOROSCOP. Aduce înnoire, schimbări. Este un start foarte frumos din punct de vedere astral, vom avea probabil mulți dintre noi inspirația să facem niște schimbări, fiecare în domeniul său de viață sau unde îl interesează mai mult.

Lună nouă în vărsător

Nu sunt neapărat profesionale sau legate de bani cum ne-am putea gândi. Totuși, Luna Nouă în Vărsător vine cu originalitate, cu îndrăzneală, cu impulsuri foarte voluntare, foarte personale, cu o amprentă personală pe care vrem să ne-o punem la locul de muncă sau în relațiile noastre și chiar și în iubire.

Suntem chemați să trăim aceste aspecte astrale și să fim îndrăzneți, originali, spontani, și, dacă vrem și creativi în domeniile de viață care sunt cele mai fierbinți.

Se derulează bine cu o Lună în creștere, aspectele sunt favorabile, se plasează și Venus în Capricorn, asta aduce o protecție în zona profesională sau în relațiile cu superiorii până la 1 martie.

Putem profita de acest context pentru a face acele schimbări punându-ne bine și cu autoritățile sau cu persoanele importante din viața noastră, de care mai depindem când luăm decizii, deși sunt niște fricțiuni, mai ales până pe 15 februarie.

Dar cu toate acestea, avem un imbold atât de mare de a ne trăi viața autentic, de a face lucrurile în propriul nou stil, de a fi sincer cu noi și cu ceilalți încât nu vom fi frânați. Vom găsi probabil elemente fie să explicăm lucrurile astea, unde se poate să se negocieze, se va negocia, dacă nu cam facem cum simțim că trebuie, a spus Camelia Pătrașcanu la Antena 3.

Sursa: Huff.ro
Loading...
Comentarii