Connect with us
Horoscop Camelia Pătrășcanu 11 - 17 martie 2019 - Perioadă fabuloasă pentru raci

Știri

Horoscop Camelia Pătrășcanu 11 – 17 martie 2019 – Perioadă fabuloasă pentru raci

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 11 – 17 martie 2019.

Horoscop Camelia Pătrășcanu horoscop săptămânal

Berbec – o săptămână foarte bună mai ales marți și miercuri. Pot rezolva foarte multe treburi și sarcini administrative, au rezultate minunate și ies victorioși. Se impun în fața șefilor, pot câștiga bani. Miercuri și joi călătorii sau schimb de informații. În weekend sunt pe lângă casă și pe lângă copii.

Taur – dacă luni ziua e cu mai multă circumspecție și se fac nevăzuți, marți și miercuri sunt zile foarte bune pentru a ieși în evidență, pentru a călătorii sau pentru a contacta persoane. Miercuri și joi vorbesc de buget și vor fi negocieri. Vineri și sâmbătă, călătorii spre locuri și oameni dragi.

Gemeni – au o săptămână în care trebuie să fie atenți mai ales marți și miercuri pentru a corecta niște probleme financiare. Vor să nu piardă bani și au nevoie de sfatul unui specialist. Joi și vineri pot lua niște decizii importante pentru ei, le aduc rezultate în timp foarte bune. Vor avea discuții sentimentale cu o persoană la distanță. Nu cheltuie în weekend, distracția e economică.

Rac – se anunță o săptămână în forță încă de luni. Au autoritate, iau decizii, se impun, sunt foarte autoritari. Marți și miercuri sunt aplaudați pentru această mișcare. Sunt inspirați și au soluții geniale la locul de muncă. Trebuie să fie atenți la ce spun joi și vineri. În weekend, atenție la discuțiile parteneriale.

Leu – o săptămână în forță cu foarte multe hotărâri și reglări. Unii iau niște decizii ce implică sacrificiu, asta marți și miercuri. Își reorganizează afacerile și funcția. Unii poate renunță la anumite atribuții. Decizii mari, marți și miercuri. Joi și vineri, vorbesc despre relații sentimentale

Fecioară – o săptămână bună, mai ales dacă au legătură cu străinătatea. Dacă nu au fost pregătite pentr un test, acum e timpul să îl dea. Marți și miercuri, reușită financiară în urma susținerii unui test. Joi și vineri au parte de victorie. În weekend e rost de distracție și sărbătoare.

Balanță – discuții parteneriale de colaborare. Au nevoie de oameni pentru a ajunge la rezultate bune. Marți și miercuri discută despre bani, nu vo să cheltuiască foarte mult. Trebuie să găsească soluții economice. Joi și vineri legea le vine în ajutor. În weekend, au timp pentru familie.

Scorpion – o săptămână în care sunt hotărâți să motiveze pentru cineva. Marți și mirecuri discuții foarte bune cu colaboratorii lor. Discută mai mult despre idei și bani. Au de corectat anumite lucruri. În weekned este rost de călătorii.

Săgeătător – o săptămână de joacă. Obțin rezultate bune la locul de muncă, marți și miercuri. Le va aduce bani. Au colaborare foarte bună. Joi și vineri discuții parteneriale cu o persoană apropiată. În weekend e rost de odhină și trebuie să stea pe lângă casă.

Capricorn – o săptămână care aduce grijă pentru viața lor persoanală. Marți și miercuri au un interes mare față de o persoană tânără și asta le schimbă modul de gândire. Joi și vineri caută soluții inovative.

Vărsător – au o săptămână în care trebuie să se mobilizeze. Dacă nu se întâmplă asta este posibil să rămână codași. Mobilizarea interioară se va întâmpla marți și miercuri. Joi și vineri vor fi într-o formă splendidă. Ideile curg ușor și au realizări minunate. Atenție la sănătate în weekend.

Pești – o săptămână cu preocupare pentru bani. Banii sunt gândiți pentru a avea cele mai bune soluții. Nu fac cheltuieli inutile. Se documentează foarte mult la mijlocul săptămânii. Trag o concluzie după analizele făcute joi și vineri. Distracție în weekend.

Camelia Pătrășcanu astrolog. Realizator horoscop săptămânal la Antena 3. https://www.facebook.com/Camelia-Patrascanu-1536583223246646/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top