Connect with us
Horoscop Camelia Pătrășcanu 22-28 aprilie 2019. Trei zodii puse la încercare

Știri

Horoscop Camelia Pătrășcanu 22-28 aprilie 2019. Trei zodii puse la încercare

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 22-28 aprilie. Se anunță vești minunate pentru unele zodii.

HOROSCOP Berbec – săptămână foarte agitată, chiar de luni. Vor face multe drumuri sau comunicări cu persoane aflate la distanță. Miercuri și joi zile tensionate. Se pot supăra pe persoane mai în vărstă, dar după aceea sunt aspecte favorabile pe harta lor, ceea ce înseamnă că își revin.

HOROSCOP Taur – luni își fac tot felul de calcule financiare. Vor să iasă bine cu bugetul de sărbători. Miercuri și joi va fi agitație, în special pentru cei care se deplsează. Dacă dorm în altă parte s-ar putea să se plângă de condiții. Tensiunile se vor ține lanț vineri și sâmbptp. Trebuie să facă complimente și să încerce să nu supere pe nimeni.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

HOROSCOP Gemeni – foarte importantă e relația cu partenerul de viață. Încearcă să îi mulțumească pe partenerii de viață. Zile tensionate miercuri și joi mai ales dacă cei din jur au pretenții exagerate. Mulți se vor simți neapreciați și nerespectați. Va fi ceva mai vine în weekend.

HOROSCOP Rac – destul de mari eforturi luni și marți. Se pregătesc își pun lucrurile în ordine. Încearcă să mulțumească pe toat lumea. Trebuie să fie diplomați și să accepte limtările celor din jur. Sâmbătă și duminică aspectele vor fi mai fericite și lumea cedează.

HOROSCOP Leu – o săptămână care începe frumos cu mult entuziasm, elan și chef de distracție. Vor munci mult marți, miercuri și joi. Vor avea tot felul de lucrururi de rezolvat sau unii sunt preocupați de sănătate. Dacă au o sensibilitate trebuie să își ia măsuri de preacauție pentru tot ce urmează de sărbători. Au aspecte bune cu partenerul de viață.

HOROSCOP Fecioară – au un tonus bun. E posibil să organizeze o masă de sărbători. Sunt foarte implicate și încep foarte energic de luni. Trebuie să împace pe toată lumea și își bat capul. Sunt foarte agitate până joi, de vineri lucurirle se liniștesc pe harta lor și iau lucrurile așa cum sunt. Primesc aprecieri duminică.

HOROSCOP Balanță – multă agitație luni. Își fac agenda. Cei care pleacă drum trebuie să fie atenți. Multe tensiuni de marți până joi. Vor avea multe discuții cu părinții. Atmosfera e destul de încărcată. Relațiile nu sunt fluide și netede. Va fi mai bine sâmbătă și duminică.

HOROSCOP Scorpion – foarte  atenți sunt la buget încă de luni și s-ar putea să economisească mult. Pentru cei care fac drumuri, vor fi tensiuni, se răscolește trecutul. Dacă îi acultă pe cei din jur, situația se va îmbunătății pentru weekend.

HOROSCOP Săgetător – foarte accentuată harta lor din punct de vedere financiar. Sunt eficienți. Nu își depășesc bugetul și reușesc să se descurce cu resurse puține. Nu fac cadouri de sărbători. Se bazează mai mult pe comportamentul lor. Weekend foarte bun pentru cei care fac vizite.

HOROSCOP Capricorn – sunt foarte sensibili și emotivi de aceste sărbători. Li se răscolesc niște amintiri. Le alină dorul niște persoane apropiate de ei. Asta se întâmplă în weekend. Poate fi o săptămână bună pentru cei care primesc vești bune de acasă.

HOROSCOP Vărsător – vor fi foarte comozi de aceste sărbători. Nu se agită foarte mult, fie pentru că sunt musafiri, fie pentru că se ascund și nu primesc pe nimeni. E bine să îș încarce bateriile. Weekendul îl trăiește cu tot sufletul.

HOROSCOP Pești – prietenii sunt accentuați pe hartă. Primesc doar persoanele plăcute pentru ei. Cheltuie foarte mult. În zilele de sărbătoare se vor bucura și se vor liniști.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top