Connect with us
Horoscop Camelia Pătrășcanu 26 ianuarie - 2 februarie. Noroc pe plan financiar

Știri

Horoscop Camelia Pătrășcanu 26 ianuarie – 2 februarie. Noroc pe plan financiar

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscop săptămânal la Antena 3 pentru perioada 26 ianuarie – 2 februarie 2020. Leii demarează o serie de proiecte minunate și vor avea o săptămână perfectă la muncă.

Vărăstorii au parte de noroc pe plan financiar, afacerile le merg pe cinste. Balanțele vor avea o săptămână bună, iar Gemenii sunt destul de iritați în 26 ianuarie – 2 februarie, spune Camelia Pătrășcanu.

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 26 ianuarie – 2 februarie

HOROSCOP BERBEC. Au planuri foarte mari, dar există și nesiguranța legată de atingerea lor. Le e frică să nu greșească pentru că planurile sunt foarte ambițioase.

HOROSCOP TAUR. Analize foarte pretențioase legate de carieră și de evoluția în viață. Au și ochii ațintiți spre bani.

HOROSCOP GEMENI. Ar putea avea o dispoziție iritabilă. Nu sunt dispuși să acorde încredere oricui. Sunt preocupați de bani.

HOROSCOP RAC. Multă muncă. Trebuie să verifice că lucrurile sunt corecte. Nu pot fi foarte siguri de viitor, deși au multe promisiuni frumoase.

HOROSCOP LEU. Proiecte minunate, o săptămână bună la muncă. Au multe întâlniri în care pot discuta proiecte și noi idei. Important e să fie atenți și la sănătate.

HOROSCOP FECIOARĂ. Săptămâna aduce istețime, e nevoie de curaj, de originalitate. Au tot felul de oportunități și trebuie să fie atente să le aleagă pe cele potrivite pentru ele.

HOROSCOP BALANȚĂ. O săptămână care aduce o dispoziție degajată. La muncă atmosfera e destul de bună.

HOROSCOP SCORPION. Săptămâna aduce atenție față de bani, sunt muncitori, vor să rezolve multe lucruri. Au multe planuri, important e să nu meargă cu toate deodată.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Pun cap la cap niște informații. Le poate apărea mai limpede un proiect, o intenție.

HOROSCOP CAPRICORN. Atenția e concentrată spre bani sau o schimbare profesională.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Foarte bune aspecte în zona financiară. Banii nu vin ușor, dar se cheltuiesc ușor. Au proiecte frumoase, dar îi consumă mult.

HOROSCOP PEȘTI. Au o săptămână de analiză a informațiilor. Tatonează viitorul și în funcție de deciziile celor din jur stabilesc ce fac și ei.

Horoscop Minerva 27 ianuarie – 2 februarie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETATORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top