Connect with us
Horoscop Camelia Pătrășcanu, pentru săptămâna 15-21 iulie. Zodiile care au parte de bani

Știri

Horoscop Camelia Pătrășcanu, pentru săptămâna 15-21 iulie. Zodiile care au parte de bani

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat în cursul acestei zile la Antena 3evenimentele prin care vor trece cele 12 zodii ale horoscopului european.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 15 – 21 iulie

Berbec 

Cei născuți în zodia berbec își vor pune săptămâna aceasta numeroase întrebări legat de rolul pe care îl joacă în cadrul familiei. Primele două zile ale săptămânii vor fi marcate de emoții și neliniști. Următoarele zile starea interioară se va echilibra.

Taur 

Ai ceva probleme, dar le vei rezolva într-un timp record. Din discuțiile cu familia vei clarifica ce are fiecare de făcut. În weekend vei petrece alături de prieteni și este posibil să mergeți într-o excursie scurtă.

Citește și: Urania pentru perioada 22-28 iunie – Avertisment pentru 3 din cei 13 nativi

Gemeni 

Unii dintre nativi se gândesc la economii, alții fac investiții și aruncă cu banii în stânga și-n dreapta. Gândești o strategie care îți va aduce succes pe plan profesional și faci planuri de viitor. Poate fi vorba de cumpărarea unei case sau a unei mașini.

Rac 

Treci printr-o perioadă profundă și reflectezi mult la sensul vieții. Îți pui mereu întrebarea de ce ne-am născut și s-ar putea să nu găsești prea curând răspunsul. Partenerul de viață îți zice ”pa”, dar despărțirea nu te afectează.

Leu

Muncești foarte mult și vei culege roadele realizărilor. Nativii aflați în vacanță se gândesc la problemele și sarcinile pe care le au de rezolvat la birou. Colegii de serviciu îți vor îngreuna și mai mult sarcinile.

Fecioară

Săptămâna aceasta descoperi ce talente ascunse ai. Fii sigur pe capacitățile și aptitudinile tale. Nu rata șansa de a face carieră într-un domeniu care îți face plăcere. O relație din trecut revine la suprafață.

Balanță

Ești o persoană foarte autoritară și colegii îți știu de frică. Schimbă strategia de la serviciu până nu ajungi să rezolvi toate sarcinile. Familia te înconjoară și îți oferă căldura și înțelegerea de care ai nevoie.

Scorpion 

Planuri și iar planuri. Faci zeci de planuri, dar s-ar putea să nu le poți duce pe toate la capăt. Schimbă strategia de abordare și axează-te pe un singur proiect. Doar așa vei reuși să ajungi la succes și automat la bogăție.

Săgetător

Te gândești numai la bani. Și aici nu e vorba de banii tăi, ci ai partenerului de viață. Dai dovadă de materialism și jumătatea va ta afla asta cât de curând. S-ar putea să nu-i pice bine și să-ți ceară să vă despărțiți.

Carpicorn

Relația cu partenerul de viață va fi afectată de certuri și jigniri în primele zile ale săptămânii. Partenerul de viață îți mărturisește anumite lucruri care te vor surprinde. La început vei fi descumpănit, dar apoi îți vei învăța lecția.

Vărsător

Ai foarte multe lucruri de rezolvat la locul de muncă. S-au strâns ceva sarcini, iar acum dai din colț în colț. Trebuiau rezolvate din timp, iar acum te-ai aglomerat. Vei găsi însă soluțiile salvatoare la finalul săptămânii.

 Pești

Traversezi o perioadă extraordinară în dragoste. Deschide-ți inima și sufletul în fața partenerului de viață și copiilor. Ești foarte creativ și începi un hobby nou. Ai timpul necesar pentru a te decica unui nou proiect.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top