Connect with us
Horoscop Mihai Voropchievici 26 februarie - 4 martie 2018. Schimbări mari pentru unii nativi

Știri

Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 9-15 octombrie 2017

Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 9-15 octombrie. În săptămâna care urmează majoritatea zodiilor reușeșsc să comunice și să-și rezolve problemele prin dialog.

Horoscop Mihai Voropchievici 9-15 octombrie

Berbec Berbecul să abordezze toate problemele în altă modalitate. Schimbați macazul. Încercați să abordați lcururi bune.

TaurTaurii au o săptămână cu protecție divină. Încercați ce nu ați mai făcut până acum, ceva mai puțin obișnuit.

GemeniGemenii au o săptămână în care găsesc toate rezolvările problemelor, angrenând dialoguri. Este o săptămână de comunicare benefică.

RacRacii au o săptămână în care trebuie sa se tempereze, să se relaxeze, să nu-și mai facă griji referitor la starea de sănătat a colegilor, rudelor. Celelalte persoane au sănătate bună.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu. Patru zodii sunt favorizate de astre!

Leu Pentru nativii în zodia Leu se anunță o săptămână de călătorii. Să fie pregătiți de plecare.

FecioarăFecioarele au o săptămână în care vor afla multe adevăruri importante, cu marcaj puternic asupra stării psihice și fizice. Au o săptămână de deconspirat. Acționați!

Balanță Balanțele au o săptămână de tumult, de explozie. Să ne temperăm, să fim mai calmi, că totul se rezolvă. Dacă dăm amploare la o mică scânteie, dăm drumul la foc!

ScorpionScorpionul are o săptămână în care trebuie să-și mobilizeze toate forțele. Este valabil și acasă și la serviciu, să nu mai aștepte ca altcineva să-i ducă unde au nevoie.

SăgetătorEste o săptămână cu multă comunicare, mesaje, din care își pot extrage seva unor acțiuni viitoare.

CapricornCapricornii au o săptămână în care se pot întâmpla lucruri fantastice. Merită! Cel ce muncește trebuie să primească recompense.

VărsătorPentru Vărsători, în săptămâna care urmează, se arată o sumă importantă de bani, cadouri, atenții și tot ce îseamnă beneficii.

PeștiAu o săptămână în care li se recomandă să fie puternici. Este o săptămână mai grea, toate se rezolvă cu răbdare. Peștii pot trece ușor dintr-un acvariu în altul.

Previziunile au fost făcute în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top