Connect with us
Horoscop Oana Hanganu 10-16 februarie 2020 - Se năruie tot pentru 3 zodii

Știri

Horoscop Oana Hanganu 10-16 februarie 2020 – Se năruie tot pentru 3 zodii

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 10-16 februarie 2020. Luni și marți, Luna aflată în zodia Fecioară ne recomandă să ne concentrăm pe muncă și pe sănătate. Miercuri și joi, Luna în Balanță pune preț pe dialog, armonie și colaborare. De vineri, Luna în Scorpion aduce sete de putere, magnetism personal și trairi intense în relații.

Află cum va fi săptămâna pentru tine!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 10-16 februarie 2020, BERBEC

Cu planeta Iubirii prezentă în zodia lor, Berbecii au noroc în dragoste, iar la locul de muncă, își fac ușor aliați și prieteni și primesc ajutor dacă au nevoie.
Luni și marți, Luna în casa Profesiei și Uranus în casa Banilor pot veni cu surprize pentru nativi. De exemplu, un job mai bine plătit. Mijlocul săptămânii este perfect pentru refacerea armoniei în cuplu. Cei singuri își pot întâlni jumătatea. În weekend, Berbecii primesc bani, fie că e vorba de in credit, fie de un cadou de la partener.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 10-16 februarie 2020, TAUR

Horoscopul săptămânii anunță o perioadă interesantă pentru Taurii care își caută sufletul pereche. Marea întâlnire poate avea loc acum, dar s-ar putea ca nativii să fie atrași de persoane pe care altădată le-ar fi ignorat. Miercuri sau joi s-ar putea să afle un „adevăr dezamăgitor” despre un coleg în care aveau mare încredere.

De vineri, atenția Taurilor se va îndrepta spre partener. O alegere perfectă de Valentine’s Day!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 10-16 februarie 2020, GEMENI

Horoscopul săptămânii le recomandă Gemenilor să se concentreze pe problemele de familie, să facă ordine în acte legate de casă, de copii sau de situația financiară a familiei.

S-ar putea să fie contactați de o rudă pe care n-au mai văzut-o de mult timp și aceasta să le dezvăluie un secret de familie sau să le ofere un cadou valoros.

Sau, cu ajutorul financiar al unor persoane dragi, Gemenii se pot muta într-o casă nouă.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 10-16 februarie 2020, RAC

Racii pot primi, pe ultima sută de metri o invitație la un eveniment organizat de un prieten. Ar fi bine să nu refuze pentru că pot întâlni, cu această ocazie, clienți pentru firma lor sau protectori pentru viitorul lor profesional. În viața sentimentală, apar schimbări: Racii singuri visează la o relație plină de pasiune, iar visul lor poate deveni realitate. În cuplu, în această perioadă, se poate vorbi de regăsirea pasiunii, dar și de gelozie și momente de suspiciune.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 10-16 februarie 2020, LEU

Leii primesc bani chiar de luni sau măcar reușesc să „bată palma” cu un partener de afaceri sau cu un angajator. Horoscopul săptămânii le recomandă să profite de această perioadă favorabilă, cu Mercur aflat încă în mișcare directă. Din 17 februarie, Mercur retrograd le va pune bețe în roate până în martie…

Mijlocul săptămânii este potrivit pentru negocieri și contracte, iar weekend-ul, pentru relaxare în mijlocul familiei.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 10-16 februarie 2020, FECIOARĂ

Horoscopul săptămânii pentru Fecioare începe cu un aspect armonios intre Lună și Uranus. Acesta le poate aduce oferte tentante de la cineva din străinătate sau șansa de a rezolva o problemă juridică.

Mijlocul săptămânii vine cu succes în plan financiar, dar s-ar putea ca Fecioarele să fie nemulțumite că partenerul nu contribuie la fel de mult ca ele la bugetul familiei și cheltuielile casei. Dar ar fi mai bine să evite discuțiile tranșante duminică!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 10-16 februarie 2020, BALANȚĂ

Balanțele au multe de rezolvat la serviciu, dar energia și cheful de muncă sunt destul de „anemice” la început de săptămână.
De miercuri, însă, cu Luna în zodia lor, Balanțele se mobilizează și lucrează în echipă. Le ajută și planeta Marte, aflată în casa Comunicării și afacerilor din astrograma lor. Marte le „presează” să nu mai amâne deciziile și să acționeze. Financiar, horoscopul săptămânii vine cu vești bune pentru vineri și weekend!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 10-16 februarie 2020SCORPION

În această săptămână, unii Scorpioni își pot întâlni viitorul partener de viață cu ajutorul unui prieten. Alții reușesc să își convingă prietenii să înceapă, împreună, o afacere. Dar, cum Mercur va fi retrograd din 17 februarie, planurile se vor concretiza abia după data de 10 martie ( când Mercur va reveni la mersul direct). Miercuri, astrele le recomandă să evite certurile cu șefii și bârfele cu colegii. În weekend, armonia dintre Lună și Neptun aduce romantism în iubire.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 10-16 februarie 2020, SĂGETĂTOR

Săgetătorii care, luni sau marți, susțin un examen, un discurs ori un proiect se vor bucura de succes și de aprecierea unor persoane importante. Iar asta va atrage șanse profesionale pentru nativi.

Mijlocul săptămânii poate aduce, însă, tensiuni în cuplu dacă nativii vor prefera să își sărbătorească succesul în compania prietenilor, dar nu și alături de persoana iubită. În weekend, conjunctura astrală favorizează împăcarea dar nativii trebuie să facă primul pas în acest sens!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 10-16 februarie 2020, CAPRICORN

Capricornii primesc vești de la cineva drag, de la drum lung. Sau primesc o invitație de la o persoană care locuiește în străinătate și dorește să petreacă o vacanță împreună. Invitația îi va lua prin surprindere pe nativi, dar vor fi destul de interesați să „își asume riscul”. Mai ales riscul de a se îndrăgosti din nou… În plan profesional, succesul și meritele nu le pot fi contestate, dar despre bani se va vorbi, probabil, spre sfârșitul săptămânii.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 10-16 februarie 2020, VĂRSĂTOR

Vărsătorii trec printr-o perioadă favorabilă în plan financiar: câștigă mai mulți bani din munca lor și investesc în casă ori fac rost de banii necesari pentru a-și ajuta o rudă apropiată să rezolve o problemă ori să înceapă un proiect personal.
Dacă trebuie să semneze un contract (de exemplu, unul de vânzare-cumpărare) trebuie să fie atenți la detalii în special în ziua de joi, 13 februarie. De vineri, astrele îi ajută din nou, mai ales în plan profesional și în relația cu șefii.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 10-16 februarie 2020, PEȘTI

Începutul săptămânii va fi provocator pentru nativii Pești care vor să schimbe dinamica unei relații sau își doresc altceva, mai bun, luând în calcul despărțirea de actualul partener. S-ar putea ca acesta să știe „ce carte să joace” pentru a semăna îndoială și chiar un sentiment de vinovăție în sufletul Peștilor. Horoscopul le recomandă să nu se lase înșelați de aparențe și să nu uite că merită să aibă o viață frumoasă, așa cum își doresc.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top