Connect with us

Știri

Horoscop Oana Hanganu 16-21 octombrie 2018

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-21 octombrie 2018. Astrele ne-au pregătit o perioadă mai liniștită, fără evenimente astrologice majore, care ne pregătește, parcă, pentru săptămâna 22-28 octombrie, când Soarele va intra în Scorpion și va fi Lună Plină în Taur!

În această săptămână, Luna va fi, mai întâi, în zodia Capricorn, miercuri va intra în Vărsător, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă va ajunge în Pești, unde va rămâne până în dimineața zilei de luni, 22 octombrie.

HOROSCOP Oana Hanganu 16 – 21 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, astrele ne cer să fin punctuali, responsabili și să respectăm normele, ierarhiile și valorile adevărate.

De miercuri, Luna în Vărsător ne va încuraja să fim originali și independenți, iar în ultima parte a săptămânii, accentul se va pune pe spiritualitate, generozitate, creativitate și sensibilitate.

De asemenea, în prima parte a săptămânii, planetele Mercur și Venus vor fi în armonie, încurajându-i pe îndrăgostiți să își exprime și să-și dovedească sentimentele, iar în weekend, aspectele astrale formate de Mercur, Neptun retrograd și Marte ne vor cere să nu fim nici prea visători, dar nici prea impulsivi în niciun fel de relație.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Berbec anunță succes în plan profesional, provocări în relația cu prietenii și timp bun pentru împăcare și iertare, în weekend.

TAUR
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Taur pune accent mai întâi pe relația de cuplu și colaborările nativilor. Mijlocul săptămânii aduce vești în plan profesional

GEMENI
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Gemeni vine cu vești interesante legate de banii nativilor. Este vorba, de fapt, de bugetul familiei și de profitul unor afaceri.
RAC
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Rac anunță o perioadă cu multe responsabilități pe care nativii și le asumă față de un copil sau față de persoana iubită.

LEU
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Leu oportunități amoroase pentru nativi, dar și întâlniri cu persoane care ar putea avea un rol important în cariera lor.

FECIOARĂ
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 anunță armonie și pace în viața sentimentală. De miercuri, atenția nativilor se va îndrepta spre viața profesională.

BALANȚĂ
Horoscopul săptămânii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Balanță le recomandă nativilor care au de rezolvat probleme legate de familie să profite de conjunctura astrală din prima parte a săptămâni. Citește continuarea pe OANAHOROSCOP.COM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top