Connect with us
Horoscop Oana Hanganu Balanță- previziuni detaliate. Ce se întâmplă cu nativii în această zodie în săptămâna care urmează.

Știri

Horoscop Oana Hanganu BALANȚĂ, săptămâna 27 februarie – 5 martie

Săptămâna 27 februarie – 5 martie vă aduce multe şanse în plan profesional. Luni, Soarele şi Luna sunt chiar în „Casa profesiei” dvs şi vă poartă noroc.

Aţi putea începe o nouă colaborare sau v-aţi putea găsi un job ori l,a actualul loc de muncă, aţi putea fi transferat într-un departament în cadrul căruia să vă puneţi în valoare creativitatea.

Marţi şi miercuri vă bucuraţi de sprijinul colegilor doar dacă nu vă amânaţi un proiect sau dacă nu reveniţi, la nesfârşit, asupra unei decizii. Nehotărârea este duşmanul dvs şi din cauza acesteia, aţi pierdut, probabil multe oportunităţi. E timpul pentru o schimbare reală şi Saturn aflat în zodia Săgetător vă cere acelaşi lucru.

Joi, zi benefică pentru Balanță

Ziua de Joi este una extraordinară pentru cariera dvs şi, dacă aveţi de semnat un contract sau de încheiat o afacere, profitaţi de „climatul astral” al datei de 3 martie! Rezultatele vă vor depăşi aşteptările.

Vineri, planeta care vă guvernează semnul zodiacal Venus, intră în „mişcare retrogradă” şi urmează o perioadă în care vă puteţi întoarce la iubiri din trecut sau puteţi relua colaborări care v-au adus, cândva baniu şi succes Şi tot până în aprilie când Venus va reveni la mersul direct, puteţi să vă transformaţi un vechi hobby într-o afacere.

Iar Internetul este un aliat al dvs şi, din weekend ar fi bine să vă promovaţi ideile, proiectele afacerile pe internet pentru că Luna, în Gemeni din data de 4 martie, activează „Casa a IX-a” din astrograma dvs. Asta ănseamnă că pe Internet puteţi găsi surse de finanţare sau parteneri de afaceri. Ba chiar şi partener de viaţă, dacă vă doriţi…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top