Connect with us
Horoscop Oana Hanganu Berbec- previziuni detaliate pentru zodia Berbec. Ce se întâmplă cu nativii în această zodie în săptămâna care urmează.

Știri

Horoscop Oana Hanganu BERBEC, săptămâna 27 februarie – 5 martie

Începeţi săptămâna sub puternicul marcaj al „conjuncţiei” Marte – Uranus, care se formează chiar în zodia dvs şi care este însoţită de o adevărată explozie de energie. Dar asta nu înseamnă că, la serviciu, sunteţi în cea mai bună formă. Sunteţi grăbit, neatent şi „pus pe harţă”, începeţi o mulţime de proiecte, dar nu aveţi chef să le duceţi până la capăt. Staţi cu ochii pe ceas şi abia aşteptaţi să plecaţi acasă dar nici acolo nu vă intră nimeni în voie.

Nativii în Berbec primesc o veste legată de bani

Marţi, o veste legată de bani vă mai înseninează, iar miercuri puteţi intra, efectiv, în posesia unei sume importante pe care vă veţi grăbi să o cheltuiţi pentru că, nu-i aşa, „banii trebuie să circule”. Se pare că aveţi multe de cumpărat pentru că şi joi tot prin magazine vă petreceţi timpul liber, iar vineri s-ar putea să constataţi, cu enervare, că portofelul e cam gol, chiar în prag de weekend.

Vineri Jupiter este „în opoziţie” cu Uranus, aspect care vă afectează în special „Casa Parteneriatelor”, provocând tensiuni în cuplu. Încercaţi să nu mai daţi vina pe nimeni pentru greşelile dvs şi învăţaţi (sau amintiţi+vă!) să spuneţi: „Iartă-mă! Îmi pare rău!”

Veţi vedea că aceste cuvinte sunt magice şi, până în aprilie, s-ar putea să fiţi nevoit să le rostiţi adesea.
De ce până în aprilie, mai exact până la jumătatea lui aprilie? Pentru că în perioada 4 martie – 15 aprilie, Venus, Planeta Iubirii, va fi în „mers retrograd” chiar prin zodia dvs. Venus în tranzit retrograd în Berbec pune sub semnul întrebării multe relaţii de cuplu, iar acest tranzit îi afectează în special pe nativii Berbec şi Balanţă.

Dar în weekend aveţi un aliat: Luna se află în zodia Gemeni şi activează sectorul Comunicării din astrograma dumneavoastră. Aşa că veţi şti să rostiţi cuvântele potrivite în momentele potrivite. În plus dacă vă temperaţi orgoliul şi încercaţi să daţi dovadă de empatie, veţi reuşi să rostiţi cuvintele potrivite şi cu tonul potrivit.

Iar asta vă va scăpa de o mulţime de probleme…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top