Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Berbec - Oana Hanganu. Berbecii trebuie să rezolve problemele provocate de alții. Situația îi deranjează, dar e bine să nu se certe cu șefii.

Știri

Horoscop Oana Hanganu BERBEC, săptămâna 6 – 12 martie 2017

Cel mai important eveniment astrologic al săptămânii, Luna Plină din data de 12 martie, are loc în „casa Profesiei” din astrograma dvs, iar asta înseamnă că şansă în carieră.

Începeţi, de altfel, săptămâna cu Marte, „planeta Acţiunii”, în zodia dvs, acolo unde se află şi Venus şi Uranus şi cu ajutorul lor, profitaţi de orice oportunitate care vă netezeşte drumul spre succes.

Zilele de marţi şi miercuri sunt dedicate familiei, pentru că Luna se mută în zodia Rac, exact în sectorul Familiei şi Căminului din astrograma dvs. O vizită la părinţi sau întâlnirea cu un prieten din copilărie vă trezesc amintiri care scot la iveală şi latura sensibilă a personalităţii dvs.

Săptămână pasională pentru nativii din Berbec

Miercuri, Luna în Leu (semn de foc) intră în „casa Iubirii” din astrograma dvs, şi cum, la rândul dvs sunteţi născut într-o zodie de foc, se poate vorbi de multă pasiune în relaţia de cuplu, iar pentru cei singuri, dragoste la prima vedere sau, şi mai sigur, o pasiune „la prima vedere”. Până sâmbătă noaptea, când Luna se mută în semnul Fecioarei, sunteţi tentat să „vă jucaţi cu focul”… Atenţie!

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – BERBEC

Vineri, 10 martie, Marte intră în zodia Taur, unde va rămîne toată luna, activând sectorul dvs financiar. Influenţat de Marte în semnul Taurului, veţi deveni mai practic şi nu veţi mai cumpăra „dus de val”, aşa cum faceţi de obicei.

Weekend-ul este dominat de Luna aflată în zodia Fecioară. Acest tranzit înseamnă, pentru dvs, nu doar oportunităţi profesionale, ci şi o atenţionare din partea astrelor, privind sănătatea. Dvs sunteţi un om care munceşte prea mult sau face eforturi fizice prea mari, se enervează uşor şi se implică prea mult, în prea multe. Ar fi perfect dacă aţi lua o pauză şi v-aţi „oferi” un weekend „doar pentru dvs şi persoana iubită”!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top