Connect with us
Horoscop februarie 2018 Capricorn - Oana Hanganu. Ce se anunță în această lună pentru nativii din zodia Capricorn, conform astrologului.

Știri

Horoscop Oana Hanganu CAPRICORN, săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2017

În săptămâna 27 martie – 2 aprilie, Capricornii îşi îndreaptă atenţia spre problemele de familie şi pot lua în calcul schimbarea locuinţei.

Planetele aflate, la începutul săptămânii, în zodia Berbec îi ajută pe Capricorni să rezolve o problemă legată de familie sau cămin, cum ar fi obţinerea unui document sau a unei aprobări oficiale, să stingă un conflict mai vechi cu cineva din familie.

Capricornii vor să facă schimbări importante

Luna Nouă din 28 martie poate veni şi cu dorinţa de schimbare: Capricornii vor să îşi redecoreze casa ori iau în calcul schimbarea locuinţei. Deocamdată, însă, totul rămâne la nivel de proiect pentru că fie resursele financiare sunt insuficiente, fie ceilalţi membri ai familiei nu sunt încântai de schimbările preconizate de Capricorni, fie chiar aceştia nu se pot decide şi trebuie să mai analizeze oferte, proiecte, variante. Dar „schimbarea pluteşte în aer” şi până în luna mai, când ea chiar poate avea loc, e destul timp. Şi Capricornii au nevoie de timp atunci când trebuie să ia decizii importante.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – CAPRICORN

Luna Nouă poate veni şi cu o veste minunată legată de „apariţia” unui nou membru în familie sau de decizia unei rude apropiate de a se căsători. Capricornii vor lua parte, cu entuziasm, la evenimentele care reunesc „familia lărgită” şi se vor bucura pentru fiecare succes obţinut de cei dragi.

Succesul nu i va ocoli nici pe Capricornii pasionaţi de job-ul sau de afacerea lor, dar adevărata mulţumire va veni, spre sfîrşitul săptămânii, în plan sentimental. Din 31 martie, Mercur, „planeta Comunicării” se va muta în zodia Taur şi în „casa Iubirii” din astrograma Capricorniclor. Asta înseamnă că, în cuplu, comunicarea va fi excelentă şi că, alături de persoana iubită, Capricornii pot pleca în călătorii sau vor „ieşi în lume” şi se vor distra de minune.

Iar dacă se gândesc la o afacere pe cont propriu, Capricornii ar trebui să se orienteze spre domenii în care pot să fie creativi sau în domenii legate de bunuri şi servicii destinate copiilor. Chiar dacă fac acum primele demersuri în acest sens, rezultatele vor începe să apară în vară şi nu vor fi deloc dezamăgitoare.

Cristalul norocos al săptămânii pentru Capricorn: Piatra Lunii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top