Connect with us

Știri

Horoscop Oana Hanganu GEMENI, săptămâna 20-26 martie 2017

Soarele intră în zodia Berbec în ziua de luni, 20 martie, iar pentru Gemeni începe o săptămână dedicată prietenilor, colegilor şi colaboratorilor apropiaţi, „reţelelor profesionale” şi „socializării”.

Nu veţi rata nicio invitaţie, vă veţi împrieteni cu multă lume, dar astrele vă cer să fiţi selectiv pentru că în zilele de 23 şi 24 martie, e posibil să aveţi probleme din cauza unor prieteni.

De exempu, afirmaţiile dvs referitoare la o anumită persoană sunt „transmise” mai departe de un „prieten binevoitor” sau un colaborator în care aveţi încredere încearcă „să scoată castanele din foc cu mâna” dvs.

Gemenii întâmpină probleme în relația cu o instituție oficială

Mercur, planeta care vă patronează semnul zodiacal, formează un „careu” cu Pluton din zodia Capricorn, afectând „casa a VIII-a din astrograma dvs (casa puterii şi a provocărilor) şi nu este exclus ca problemele despre care vă vorbeam să fie legate de relaţia dvs cu o instituţie oficială sau cu o persoană cu funcţie importantă.

În ziua de 25 martie, se formează o „conjuncţie” între Soare şi Venus „retrograd”, în zodia Berbec, în sectorul Prietenilor din astrograma Gemenilor. Asta înseamnă că o relaţie de prietenie se poate transforma într-o relaţie de iubire.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – GEMENI

Sau într-o aventură, ceea ce ar pune actuala relaţie de cuplu (dacă există) în pericol. Nu vă bazati pe discreţia dvs sau a altcuiva! Peste câteva săptămâni, când Venus va reveni la mersul direct, totul va ieşi la iveală!

Dacă sunteţi singur, veţi profita din plin de weekend pentru că atunci se va produce o conjuncţie între Mercur, planeta dvs şi Uranus, planeta surprizelor. Veţi avea parte de un weekend plin de surprize , veţi face multe drumuri, vă veţi întâlni cu multă lume şi vă veţi distra de minune.

Talismanele săptămânii pentru zodia Gemeni

În săptămâna 20-26 martie, Gemenii ar trebui să poarte ametist şi lapis lazuli.

Ametistul vă va ajuta să „nu vă lăsaţi dus de val”şi va consolida fidelitatea în iubire iar de lapis lazuli veţi avea nevoie pentru a -i evalua cu obiectivitate pe cei din jur şi pentru a renunţa la prieteniile false şi la relaţiile „nocive” sau „distructive”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top