Connect with us
Horoscop Oana Hanganu Gemeni- previziuni detaliate pentru zodia Berbec. Ce se întâmplă cu nativii în această zodie în săptămâna care urmează.

Știri

Horoscop Oana Hanganu GEMENI, săptămâna 27 februarie – 5 martie

Pentru Gemeni, prietenii sunt „pe primul loc”. Uneori, apar chiar şi în cuplu probleme din cauza asta, iar luni, riscul ca persoana iubită să vă reproşeze că preferaţi să vă petreceţi timpul „cu gaşca” este destul de accentuat.
La serviciu, tot din această pricină aţi putea avea probleme: staţi prea mult la telefon, la „taclale”, cu prietenii. Mai bine aţi fi mai discret şi aţi comunica, de exemplu, prin s.m.s.-uri. Luni, nimeni nu face „excese de muncă” dar trebuie găsit un vinovat pentru întârzieri sau erori şi Gemenii sunt cei mai vizaţi…

Miercuri, zi norocoasă pentru GEMENI

Dar săptămâna are şi zile norocoase pentru dvs. O astfel de zi este miercuri, când puteţi primi ajutor nesperat pentru a vă rezolva o problemă financiară sau vă găsiţi un loc de muncă mai bine plătit. Iar joi, şansa vă surâde doar dacă nu vorbiţi cu prea multă lume despre planurile dvs de viitor.

O altă zi norocoasă este sâmbătă când Luna intră chiar în semnul dvs zodiacal, de une pleacă abia săptămâna următoare marţi. Veţi avea parte de un weekend „senin” din care nu vor lipsi călătoriile şi distracţia. Astrele sunt de partea dvs dar trebuie doar să găsiţi echilibrul între prieteni şi familie!

Cu puţin efort (financiar, în special) puteţi mulţumi pe toată lumea: plecaţi cu copii, partener, părinţi, prieteni, cu „căţel, cu purcel” într-o excursie! Dar şi mai mare succes aţi avea dacă aţi organiza, acasă, o petrecere-surpriză pentru persoana iubită! Dacă nu uitaţi să îi invitaţi pe toţi prietenii acesteia, puteţi să vă invitaţi şi dvs o parte din prieteni! Nu se va supăra (aproape) nimeni!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top