Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu PEȘTI, săptămâna 20-26 martie 2017

Luni, 20 martie, Soarele intră în zodia Berbec, în sectorul Financiar din astrograma dvs, aducând numeroase oportunităţi de a vă mări veniturile.

Totuşi, prezenţa planetei Saturn în sectorul Carierei din astrograma Peştilor vă atrage atenţia asupra faptului că, până în decembrie, pentru a vă consolida patrimoniul, trebuie să munciţi foarte mult.

Altminteri, aşa cum spuneam şansele ca în portofelul dvs să intre bani vor fi numeroase, dar numeroase vor fi şi tentaţiile, iar banii se vor „topi” rapid.

Nativii din Pești pot câștiga niște bani

Planeta Venus, supranumită „Micul Benefic”, se află în „casa Banilor” din astrograma dvs şi vă ajută să câştigaţi bani activând în domeniile artistice sau în cele legate de „beauty”, sănătate sau decoraţiuni interioare. Şi tot în „casa Banilor” se află Mercur, „planeta Comerţului”, deci puteţi fi un excelent agent de vânzări sau un colecţionar de artă care „face bani” din obiectele pe care le-a adunat de-a lungul timpului.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – PEȘTI

Dar astrele vă atrag atenţia asupra faptului că, în special în zilele de 23 şi 24 martie, există riscul să fiţi înşelat de un partener de afaceri, de un client care vă oferă un preţ mult mai mic pentru obiectele pe care le cumpără de la dvs sau, în cazul în care primţi o ofertă de muncă, salariul să fie sub nivelul celui pe care firma angajatoare ar putea, de fapt, să îl ofere.

În weekend, se formează două „conjuncţii” care vă aduc surprize în plan fiinanciar: una este între Soare şi Venus, iar alta între Mercur şi Uranus. Dacă vreţi să vindeţi un obiect valorors, găsiţi pe internet, un client generos sau, dacă vreţi să obţineţi o finanţare pentru un proiect personal, începeţi demersurile, urmând ca odată cu Luna Nouă din 28 martie, să primiţi confirmarea mult aşteptată.

Talismanele săptămânii pentru zodia Peşti

În săptămîna 20-26 martie Peştii ar trebui să poarte citrin şi malachit.

Citrinul vă va spori şansele în afaceri, iar malachitul va atrage norocul financiar, ajutându-vă, în acelaşi timp, să vă „păastraţi cumpătul” şi să rezistaţi tentaţiei de a cheltui prea mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top