Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu PEȘTI, săptămâna 6 – 12 martie

În această săptămână, zilele dvs norocoase sunt 8 şi 9 martie, când se formează un „sextil” între Soarele aflat în zodia dv şi Pluton, aflat în Capricorn, iar dvs sunteţi înconjurat de prieteni şi de colegi care vă admiră li vă apreciază.

Şi sectorul Profesiei din astrograma dvs este influenţat în zilele amintite de prezenţa Lunii în zodia Leu, ceea ce înseamnă că sunteţi remarcat şi recompensat pentru activitatea depusă.

Sâmbătă, Luna intră în semnul Peştilor, adică în „casa Parteneriatelor” dvs, unde, în data de 12 martie, va avea loc faza de Lună Plină.

Sfârșit de săptămână special pentru Pești

Sfârşitul de săptămână este, din acest motiv, unul special pentru dvs, atât relaţia de cuplu, cât şi colaborările şi relaţiile de afaceri fiind favorizate de astre. Dacă aveţi de semnat un contract ar fi bine să nu rataţi această „conjunctură astrală” extraordinară, cu atât mai mult cu cât planetele Venus şi Mercur, aflate în zodia Berbec, vă aduc noroc financiar (ele se află în „casa Banilor” din astrograma Peştilor).

Un alt moment important al săptămânii este, în 10 martie, intrarea planetei Marte în zodia Taur şi în „casa Comunicării” din astrograma dvs. Acest aspect vă ajută să fiţi mai hotărât, să vă susţineţi cu mai multă fermitate opiniile şi să fiţi mai pragmatic. Fără să renunţaţi la sensibilitatea dvs, reuşiţi să fiţi „cu picioarele pe pământ” şi să obţineţi succesul pe care îl meritaţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top