Connect with us

Știri

Horoscop Oana Hanganu RAC, săptămâna 13 – 19 martie 2017

Începeţi săptămâna cu prezenţa planetelor Venus şi Uranus în zodia Berbec, adică în „casa Carierei” din astrograma dvs. Acestora li se va adăuga , încă de luni, 13 martie, „planeta comunicării şi afacerilor”, Mercur.

Viaţa profesională şi succesul în carieră vor fi priorităţile dvs în aceste zile, în care veţi da dovadă de ambiţie şi implicare, dar veţi fi şi foarte atent la opiniile ceorlalţi şi mai ales a imaginea dvs.

Nu uitaţi, însă, că Venus, planeta „responsabilă” de tot ceea ce ţine de imaginea noastră, de look şi stil vestimentar, este acum în „mişcare retrogradă” şi ar fi bine să nu faceţi acum schimbări drastice în aceste „domenii”! Dacă, totuşi, schimbărie din carieră impun şi o schimbare a imaginii, apelaţi la sfaturile unui specialist!

Venus reprezintă şi „reaţia noastră cu banii”, iar atunci cînd această planetă este „în mişcare retrogradă”, este bine să nu cumpărăm obiecte valoroase (cum ar fi bijuteriile). S-ar putea ca după ce Venus revinde la mersul direct, să ne dăm seama că am pătit un preţ prea mare pentru un anumit obiect sau să constatăm că investiţia făcută nu a fost rentabilă sau pur şi simpu. Cumpăraţi numai lucuri cu adevărat utile şi numai după ce faceţi „studii de piaţă”!

Nativii din Rac se vor bucura de armonie în relația de cuplu

Miercuri seara, Luna intră în zodia Scorpion, unde va sta până vineri şi va influenţa „casa Iubirii şi Copiilor” din astrograma dvs, ajutându-vă să vă bucuraţi de armonie în cuplu şi să vă concentraţi pe „proiecte de familie”, fie că e vorba de cumpărarea unor obiecte pentru casă, fie că e vorba de „creionarea” unei afaceri de familie.

De asemenea, dacă aveţi copii, relaţia cu aceştia vă va aduce pace sufletească şi bucurie.

Trebuie menţionată şi prezenţa Marelui Benefic, Jupiter, în zodia Balanţei, prezenţă care vă ajută să rezolvaţi posibile tensiuni mai vechi între membrii familiei sau să aveţi câştig de cauză într-un litigiu privind o moştenire.

Revenind la tranzitul Lunii în Scorpion, trebuie spus că acesta creşte şansele ca dvs să vă îndrăgostiţi, iar pentru că, acum, planeta Iubirii, Venus, se află în „sectorul Carierei” din astrograma dvs, e posibil să vă îndrăgostiţui de cineva de la serviciu.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – RAC

Sâmbătă, Luna ajunge în zodia Săgetător, activând, pentru dvs, sectorul Profesiei din astrogramă, unde va rămâne şi luni, 20 martie. Atunci Soarele va intra în zodia Berbec, deci veţi avea încă un aliat de nădejde în plan profesional.

Tot sâmbătă, 18 martie, se va produce şi o „conjuncţie” între „Micul Benefic” Venus şi planeta comunicării, Mercur, în semnul Berbecului, adică exact în „casa Carierei” dvs.

Astfel, dacă pentru alte zodii, weekend-ul va fi unul dedicat relaxării sau distracţiei,. pentru dvs, sfârşitul de săptămână va fi o perioadă în care afacerile, job-ul, succesul profesional şi consolidarea acestora vor fi mai importante decât orice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top