Connect with us
Horoscop Oana Hanganu Rac- previziuni detaliate pentru zodia Berbec. Ce se întâmplă cu nativii în această zodie în săptămâna care urmează.

Știri

Horoscop Oana Hanganu RAC, săptămâna 27 februarie – 5 martie

Pentru dvs săptămâna 27 februarie -5 martie începe cu o zi provocatoare: ştiţi că aveţi toate motivele să cereţi o mărire de salariu sau o promovare, pentru că rezultatele dvs sunt remarcabile, dar nu ştiţi când să vorbiţi cu şefii în acest sens.

Astrele spun că luni nu este cea mai potrivită zi, iar marţi, puteţi primi cel mult o promisiune de genul „Da, sigur, ne mai gandim, mai vorbim…”

Dacă aşteptaţi până joi, puteţi primi răspunsul sperat, chiar pe loc. Aşa să fie!

Joi, o zi interesantă pentru Rac

Şi tot joi puteţi pleca într-o delegaţie sau într-o excursie, în străinătate. Sau, dacă vă gândiţi, deja, la vacanţa de vară, joi puteţi găsi pe internet o oferta extraordinară, pe care este bine să nu o rataţi. Iar dacă nu aveţi toţi banii necesari, o rudă se va grăbi să vă ajute.

Miercuri şi vineri, „apele sunt cam tulburi” la serviciu şi e bine să nu vă lăsaţi atras în tot felul de „comentarii” critice, mai ales dacă „în vizor” sunt rudele, prietenii sau protejaţii şefilor direcţi. Spriritul dvs critic este foarte acid şi s-ar putea ca remarcile pe care le faceţi, deşi corecte, să ajungă modificate la urechile şefilor.

Mai bine vă vedeţi de treabă, că aveţi destulă! Ba chiar s-ar putea să mergeţi la serviciu în weekend pentru a remedia o greşeală sau o neglijenţă a unui coleg care va da şi vina pe dvs, şi „bir cu fugiţii”. De altfel, colegii se vor relaxa în weekend, iar dvs veţi „sta pe meterezele” firmei, chiar şi de acasă, unde vă veţi lua de lucru. Dar aveţi răbdare, răsplata va veni săptămâna viitoare!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top