Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu SĂGETĂTOR, săptămâna 20-26 martie 2017

Luni, Soarele intră în zodia Berbec şi aduce, pentru Săgetători, „un plus de energie” în „casa Iubirii” din astrograma lor. Acolo se află şi Venus „retrograd” care scoate la lumină amintiri, regrete sau speranţe uitate.

Pe de o parte, flacăra iubirii şi a pasiunii se înteţeşte în relaţia de cuplu actuală, iar pe de alta, „umbrele trecutului” pot pune în pericol liniştea Săgetărilor şi viaţa lor sentimentală.

În ziua de 24 martie, Mercur este „în opoziţie” cu planeta Jupiter, aflată în Balanţă.

În relația de cuplu, Balanțele primesc doar ceea ce merită

Jupiter în Balanţă ne cere tuturor să dăm dovadă de corectitudine în orice fel de relaţii şi s-ar putea ca în această săptămână (dar mai ales în 24 martie) să primiţi răsplata pentru atitudinea şi comportamentul dvs faţă de cineva drag sau, dacă aţi trişat în cuplu, să fiţi nevoit să plătiţi pentru asta.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – SĂGETĂTOR

În aceeaşi zi, între Mercur şi Pluton din Capricorn se formează un „careu” ce afectează în special sectorul financiar al Săgetătorilor. Astfel, pentru aceştia, ziua este provocatoare atât în plan sentimental, cât şi în plan financiar, pentru că partenerii lor pot să afle secrete din trecutul sentimental al Săgetătorilor sau le cer scoteală pentru nişte cheltuieli nejustificate.

Din fericire, a doua zi se formează o „conjuncţie” între Soare şi planeta Iubirii, Venus, care va atenua tensiunile, mai ales în familiile Săgetătorilor care au copii, iar în 26 martie, se va forma o altă „conjuncţie”, de data asta între Mercur şi Uranus. Cum Uranus este „planeta Surprizelor”, iar Mercur amplifiă apetitul pentru călătorii, aţi putea să plecaţi într-o călătorie neprogramată, împreună cu persoana iubită sau să vă petreceţi ziua doar în compania celor dragi, în încercarea de a recupera timpul pierdut şi de a restabili „pacea” în familie.

Talismanele săptămânii pentru zodia Săgetător

În săptămîna 20-26 martie Săgetătorii ar trebui să poarte agata mov şi lapis lazuli

Agata mov este o piatră a fidelităţii, iar lapis lazuli vă va ajuta să vă păstraţi „capul pe umeri”, să rezistaţi „tentaţiilor”, dacă acestea apar şi să luaţi decizii care să nu rănească pe nimeni

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top