Connect with us
Horoscop Oana Hanganu Săgetător- previziuni detaliate. Ce se întâmplă cu nativii în această zodie în săptămâna care urmează.

Știri

Horoscop Oana Hanganu SĂGETĂTOR, săptămâna 27 februarie – 5 martie

Dacă vreţi să cumpăraţi sau să vindeţi un imobil sau ceva important pentru casă, profitaţi de ziua de luni! Negociaţi perfect şi obţineţi preţul dorit!

Tot luni, însă, există şi riscul unor tensiuni între dvs şi un prieten dar supărarea nu va fi una de durată pentru că Joi veţi găsi o cale de împăcare mai ales dacă aveţi şi interese comune cum ar fi un proiect profesional.

Marți, zi tensionată pentru SĂGETĂTOR

Marţi, tensiunile pot să apară între dvs şi persoana iubită, mai ales dacă aveţi tendinţa de a vă impune punctul de vedere şi de a da nu doar sfaturi, ci şi lecţii.

Miercuri, chiar de Mărţişor, Luna este în Casa Iubirii din astrograma dvs, aşa că aveţi toate şansele să refaceţi armonia, să vă exprimaţi sentimentele, să primiţi şi să oferiţi declaraţii de dragoste.

Joia este, oricum, ziua dvs norocoasă, iar vineri cineva de la drum vă ia prin surprindere: ori vă face o vizită, ori vă trimite un cadou, ori vă dă o veste importantă legată de cineva din familie.

Weekend-ul este marcat, pentru dvs, de prezenţa Lunii în „Casa Parteneriatelor” şi, cum vă place să călătoriţi, e posibil să plecaţi la drum împreună cu cineva drag. Iar dacă timpul nu vă permite, vizionaţi un film sau citiţi o carte bună în confortul de acasă! Urmează o săptămânî solicitantă şi e bine să fiţi „în formă”!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top