Connect with us
Horoscop februarie 2018 Săgetător - Oana Hanganu. Ce se anunță în această lună pentru nativii din zodia Săgetător, conform astrologului.

Știri

Horoscop Oana Hanganu SĂGETĂTOR, săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2017

În săptămâna 27 martie – 2 aprilie, Săgetătorii sunt măcinaţi de îndoieli, îşi analizează viaţa sentimentală şi sunt tentaţi să trăiască în trecut.

Indiferent dacă sunt singuri sau au pe cineva, Săgetătorii trec prin momente de îndoială, de regret sau de însingurare, în care îşi analizează viaţa de cuplu, conştientizează greşelile pe care le-au făcut în iubire şi vor „un nou început”.

Săgetătorii se pot îndrăgosti

Cei singuri spetă că îşi vor găsi sufletul-pereche, iar Luna Nouă din data de 28 martie le poate scoate în cale persoane interesante, de care se pot îndrăgosti. Dar spiritul de cuceritor al Săgetătorilor se va face simţit din plin în această săptămână şi mulţi nativi se vor îndrăgosti, se vor vindeca de „îndrăgostire”, se vor îndrăgosti din nou de altcineva şi tot aşa.

Săgetătorii care au o relaţie vor compara actuala iubire cu o poveste din trecut, vor retrăi amintiri de mult timp uitate şi vor ajunge chiar să nu mai ştie ce îşi doresc cu adevărat: continuarea relaţiei de acum sau împăcarea cu un partener din trecut.

Această luptă interioară va fi mai intensă în cazul Săgetătorilor care au copii cu foştii parteneri.
Deocamdată, lucurile nu se vor clarifica şi abia spre sfârşitul lunii aprilie, dar mai sigur după 15 mai, Săgetătorii vor lua o decizie clară, în plan sentimental.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – SĂGETĂTOR

În plan profesional, Săgetătorii pot face schimbările dorite după data de 30 martie, când Luna se va muta în semnul Taurului, dar mai ales din ultima zi a lunii martie, când în zodia Taur şi în „casa profesiei” Săgetătorilor se va muta planeta Mercur.

Mercur, „planeta Comunicării şi Afacerilor” şi Marte, „planeta Acţiunii”, ambele aflate în zodia Taur, vor da Săgetătorilor un plus de energie şi de ambiţie, dorinţă de succes dar şi responsabilitate, răbdare şi seriozitate. Săgetătorii vor fi respectaţi la serviciu, iar promovările sau măririle de salariu vorveni ca o confirmare a aprecierii de care aceştia se bucură.

În ceea ce priveşte „sectorul financiar”, nativii Săgetător nu au motive să se plângă, iar banii vor fi cheltuiţi cu înţelepciune, în special pentru renovarea sau amenajarea locuinţei.

Cristalul norocos al săptămânii pentru Săgetător: lapis lazuli

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top