Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu SĂGETĂTOR, săptămâna 6 – 12 martie

Faza de Luna Plină din 12 martie are loc în sectorul Carierei din astrograma dvs, deci vine cu o confirmare privind succesul aşteptat în plan profesional.

Promovaţi un examen cu o notă mai mare decât cea la care v-aţi fi aşteptat, primiţi un job mai bun sau vi se propune să îndepiniţi rolul de consilier pentru o persoană importantă.

Până atunci, aveţi parte de zile „senine” încă din prima parte a săptămânii.
Luni, 6 martie, Luna este în zodia Gemeni, aducând echilibru şi armonie în relaţia de cuplu, iar marţi primiţi o informaţie esenţială pentru bunul mers al afacerii dvs sau o informaţie care vă sporeşte şansele într-o competiţie.

Săgetătorii vor avea parte de surprize miercuri și joi

Miercuri şi joi nici măcar nu trebuie să le cereţi colegior să vă ajute, pentru că aceştia vă vor prelua din sarcini în semn de mulţumire pentru ajutorul pe care l-au primit de la dvs în trecut.

Vineri şi sâmbătă sunt zile excelente pentru cei care se pregătesc pentru un examen sau pentru Săgetătoriicare vor să înveţe o limbă străină, să se înscrie la şcoala de şoferi sau de ce nu, la cursuri de pilotaj. Niciodată nu e prea târziu să vă urmaţi un vis…

În plan personal, săptămâna este bună pentru renovarea şi reamenajarea locuinţei, dar şi pentru anularea unor tensiuni care există de mai mult timp între dvs şi cineva din familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top