Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu TAUR, săptămâna 20-26 martie 2017

Luni, 20 martie, Soarele intră în zodia Berbec, acolo unde se află şi Venus, planeta care vă patronează şi care este, acum, „în mers retrograd”, iar pentru dvs începe o perioadă ce va dura până spre mijlocul lui aprilie, în care veţi prefera confortul şi liniştea căminului, deşi veţi fi invitat la tot felul de evenimente.

Primele 3 zile din săptămână sunt favorabile demersurilor legale prin care urmăriţi, de exemplu, recuperarea unui bun sau restabilirea clauzelor unui contract.

Marte, „planeta Acţiunii”, se află în zodia dvs şi vă face incisiv şi eficient, iar Luna şi Pluton în Capricorn vă dau puterea de a trece peste piedici şi de a găsi argumentele de care aveţi nevoie pentru a obţine o decizie favorabilă din partea unei instituţii.

Taurii au parte de succes în plan profesional

Vă bucuraţi, de asemenea, de protectori neştiuţi, în special în zilele de 25 şi 26 martie, iar succesul va fi de partea dvs şi în plan profesional, chiar dacă tranzitul retrograd al planetei Venus poate provoca întîrzieri sau blocaje de tot felul.

La serviciu, ziua de 24 martie poate fi destul de „provocatoare” încât să luaţi în calcul schimbarea job-ului sau demararea unei afaceri pe cont propriu, pentru a fi propriul dvs şef.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – TAUR

Aveţi mult de lucru şi colegii nu se grăbesc să vă ajute, aveţi rezultate foarte bune, dar nimeni nu se grăbeşte să vă laude, iar dvs aveţi senzaţia că munciţi prea mult pentru alţii.

Astrele vă ajută în această săptămână să puneţi totul în balanţă, să vă stabiliţi obiectivele, să vă găsiţi susţinători şi protectori şi să vă pregătiţi pentru perioada cu adevărat favorabilă, care va începe după 26-27 aprilie.

Talismanele săptămînii pentru zodia Taur

În săptămîna 20-26 martie, Taurii ar trebui să poarte diamant şi jad verde .

Diamantul este piatra norocoasă a persoanelor născute în zodia Taur, iar jadul verde vă va da înţelepciune şi puterea de a trece, cu răbdare şi perseverenţă, peste orice obstacol sau blocaj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top