Connect with us
Horoscop Oana Hanganu Taur- previziuni detaliate pentru zodia Taur. Ce se întâmplă cu nativii în această zodie în săptămâna care urmează.

Știri

Horoscop Oana Hanganu TAUR, săptămâna 27 februarie – 5 martie

După un weekend în care prioritate au avut-o prietenii, mergeţi, la job, obosit şi fără niciun chef. Dar toată lumea ştie cât de muncitori sunt nativii Taur şi nimeni nu va sta „cu ochii pe dvs” să verifice dacă vă îndepliniţi sarcinile de serviciu.

Şi toată lumea este afectată de tranzitul Lunii şi probabil că până şi şefii, care sunt şi ei oameni, nu-i aşa, ar fi vrut ca weekend-ul să fi avut măcar încă o duminică…

Iar şefii, oricum, vă apreciază şi luni s-ar putea să aflaţi că „vi se pregăteşte ceva” şi „e de bine”. Confirmarea va veni spre sfîrşitul săptămânii, dar aveţi toate motivele să vă spuneţi că aţi început săptămâna „cu dreptul”.

Cea mai norocoasă zi a săptămânii va fi, pentru dvs, joi, când Luna va intra în zodia dvs iar Soarele va fi „în conjuncţie” cu planeta Neptun, în semnul Peştilor. Joi aveţi toate şansele să fiţi câştigaţi o competiţie, să fiţi promovat la serviciu sau să fiţi acceptat într-un club select, într-o organizaţie profesională sau să primiţi o ofertă de colaborare din partea unui vechi şi bun prieten.

Vineri, zi bună din punct de vedere profesional

Vineri este de asemenea, o zi bună pentru viaţa dumneavoastră profesională, dar tensionată pentru viaţa sentimentală. Poate că persoana iubită „nu vede cu ochi buni” schimbarea ce se petrece în cariera dvs gândindu-se că veţi petrece mai puţin timp împreună. Va trebui să găsiţi un echilibru între profesie şi viaţa personală pentru ca nimeni să nu aibă motive de nemulţumire.
Sâmbătă, Venus, planeta care vă patronează semnul zodiacal, va intra în mers retrograd până în aprilie motiv pentru care este bine să amânaţi orice decizie radicală până atunci.

Dvs sunteţi un om norocos şi atrageţi banii ca un magnet. Aşa se va întâmpla şi în weekend, când Luna vă influenţează Casa Banilor şi veţi avea resurse suficiente să ţi răsfăţaţi pe cei dragi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top