Horoscop Oana Hanganu TAUR, săptămâna 6 – 12 martie 2017

Ultimul update: vineri 3 martie 2017 20:58 Data publicării: vineri 3 martie 2017 20:58

Din 10 martie, când Marte intră în zodia dvs, deveniţi mult mai autoritar, iar cuvântul dvs, atât la serviciu, cât şi în cadrul grupului de prieteni sau familie, capătă mai multă greutate. Nu este exclus să fiţi numit într-o funcţie de conducere sau să faceţi parte dintr-o comisie de examinare ori de evaluare şi ar fi bine să nu aplicaţi tuturor standardele personale. Nu uitaţi că nu toată lumea poate munci la fel de mult ca dvs!

În această săptămână sunteţi foarte critic, nu doar la serviciu. Nici persoana iubită nu scapă de observaţiile dvs, iar riscul unor certuri este crescut mai ales în weekend. Atunci, Luna intră în Fecioară şi influenţează „casa Iubirii” din astrograma dvs.

Iar Luna Plină din 12 martie activează tot „casa Iubirii şi a Copiilor” celor născuţi în semnul Taur.

Taurii se confruntă cu probleme în relația de cuplu

Acestui tranzit i se adaugă prezenţa lui Marte chiar în zodia Taur, iar combinaţia rezultată nu este una deloc fericită pentru relaţia de cuplu. S-ar putea să rostiţi „vorbe grele” pe care le veţi regreta ulterior. Totuşi, fiind patronat de Venus, planeta iubirii, ştiţi cum să vă cereţi iertare şi să readuceţi armonia.

Dacă sunteţi părinţi, veţi fi cam „sufocanţi”, cicălitori şi obositori, iar „conflictele între generaţii” vor micni, mai ales dacă aveţi copii adolescenţi.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – TAUR

Tot patronajul lui Venus vă face gazde perfect iar în zilele de 8,9 şi 10 martie, puteţi organiza o petrecere de „Mărţişor”. Toată lumea va fi încântată şi va aprecia nu doar bunul gust cu care veţi decora casa, ci şi meniul pregătit. Taurii apreciază mâncărurile bune şi băuturile fine, dar acum ar fi bine să nu faceţi excese alimentare!

În această săptămână, Luna este „în creştere” şi pe un astfel de aspect astrologic, kilogramele se adună cu repeziciune. Iar asta e valabil pentru toate zodiile!

Cartierul din vârful Munților Bucegi
Cartierul din vârful Munților Bucegi
Sursa: Huff.ro
Comentarii