Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu VĂRSĂTOR, săptămâna 20-26 martie 2017

În 20 martie, Soarele intră în zodia Berbec, în „casa Comunicării a drumurilor scurte, a studiilor, dar şi a contractelor” din astrograma Vărsătorilor, iar în 22 martie, Luna va intra chiar în zodia acestora.

Începeţi săptămâna în forţă, plin de energie şi optimism, iar dacă vă pregătiţi pentru un concurs ori examen, reuşiţi să asimilaţi, rapid, informaţiile de care aveţi nevoie, dar şi să vă extindeţi „reţeaua profesională”, luând parte la tot felul de evenimente şi împrietenindu-vă cu cât mai multă lume din domeniul dvs de activitate.

Vărsătorii comit greșeli din cauza oboselii

Nu staţi o clipă, dar din cauza oboselii puteţi face greşeli. De exemplu în ziua de 24 martie, la serviciu, s-ar putea să vi se ceară să refaceţi „de la zero” un proiect sau să remediaţi erorile strecurate în redactarea unei lucrări sau a unui act oficial.

Atunci, se va forma un „careu” între Mercur şi Pluton, amplificat de opoziţia dintre Mercur şi Jupiter aflat în Balanţă. Ar trebui să verificaţi toate informaţiile pe care le primiţi, să citiţi de mai multe ori actele pe care trebuie să le semnaţi şi să nu vă bazaţi pe ajutorul colegilor!

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – VĂRSĂTOR

Astrele v-au pregătit însă un sfârşit de săptămână plin de surprize plăcute: în data de 25 martie „conjuncţia” dintre Jupiter şi Venus vine cu veşti bune de la cineva care locuieşte în străinătate sau cu o invitaţie pe care ar trebui să nu refuzaţi chiar dacă se referă la o călătorie în altă ţară, programată pentru luna mai sau iunie.

Mai mult, conjuncţia din 26 martie, dintre planetele Mercur şi Uranus va veni cu o veste care vizează cariera dvs şi care vă schimbă viaţa. E posibil ca vestea să ajungă la dvs luni, 27 martie, în prag de Lună Nouă.

Talismanele săptămânii pentru zodia Vărsător

În săptămîna 20-26 martie Vărsătorii ar trebui să poarte ametist şi sodalit.

Ametistul este piatra norocoasă a semnului dvs zodiacal, iar sodalitul vă ajută să vă concetraţi mai uşor şi să asimilaţi mai rapid informaţiile de care aveţi nevoie în profesie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top