Horoscop Oana Hanganu VĂRSĂTOR, săptămâna 27 februarie – 5 martie

Ultimul update: duminică 26 februarie 2017 16:29 Data publicării: duminică 26 februarie 2017 16:29

Luni primiţi bani! De altfel treceţi printr-o perioadă norocoasă: astrele vă ajută să primiţi, exact la timp, resursele financiare de care aveţi nevoie!

Iar asta, pentru că Marte planeta acţiunii, se află în „sectorul Comunicării” din astrograma dvs şi vă mobilizează. Sunaţi pe cine trebuie, căutaţi informaţiile necesare, vă promovaţi şi reuşiţi să vă faceţi noi aliaţi şi prieteni.

Succesul dvs depinde, în mare măsură, de aliaţii pe care ţi aveţi şi de prietenii care vă inspiră. Saturn aflat în „Casa prietenilor” din astrograma dvs vă obligă să vă faceţi ordine în viaţă şi să vă „triaţi” prietenii, păstrându-i alături doar pe cei adevăraţi şi care vă ajută să evoluaţi. Prezenţa lui Saturn în „Casa a XI-a din astrograma unui nativ îl ajută pe acesta să înţeleagă adevărul proverbului „Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti”.

Săptămână plină pentru VĂRSĂTOR

Alături de Saturn, de partea dvs este şi Jupiter aflat în Casa a IX-a din astrogramă, care vă „îndeamnă” să vă înscrieţi la cursuri, la conferinţe, să învăţaţi o limbă străină, să vă faceţi prieteni noi. Toate aceste schimbări care se petrec în viaţa dvs nu fac decât să vă netezească drumul spre succes.

Aveţi multe de făcut şi de rezolvat în această săptămână: cariera este pe primul plan.

Abia în weekend aveţi timp liber şi nu veţi rata ocazia de a -l petrece alături de copii şi de persoana iubită.

Sursa: Huff.ro
Comentarii