Connect with us
Horoscop februarie 2018 Vărsător - Oana Hanganu. Ce se anunță în această lună pentru nativii din zodia Vărsător, conform astrologului.

Știri

Horoscop Oana Hanganu VĂRSĂTOR, săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2017

În săptămâna 27 martie – 2 aprilie, Vărsătorii pot semna un contract avantajos sau pot rezolva, mai rapid decât s-ar fi aşteptat, tot felul de probleme legate de documente oficiale.

Încă de luni seara, în „casa Comunicării” nativilor Vărsător se află Soarele şi Luna, dar şi Mercur (planeta Comunicării şi Afacerilor), Venus („Micul Benefic” din astrologie) şi Uranus (planeta care îi patronează chiar pe Vărsători).

Astfel, primele zile din săptămână sunt favorabile pentru negocieri şi semnarea unor contracte, pentru călătorii în interes de profesional şi pentru obţinerea de informaţii şi date.

Vărsătorii trebuie să fie realiști și răbdători

Deşi favorizaţi de astre, Vărsătorii trebuie să dea dovadă de realism şi răbdare pentru că e posibil ca abia din luna mai să înceapă cu adevărat afacerea negociată sau job-ul obţinut, şi asta pentru că „Micul Benefic” este, până la mijlocul lui aprilie, în „mers retrograd” şi provoacă întărzieri sau amânări.

Săptămâna este foarte bună şi pentru Vărsătorii care se pregătesc pentru examene deoarece au o memorie eexcelentă şi putere de concentrare, dar sunt sprijiniţi şi de diverse persoane care le oferă cărţile sau informaţiile necesare.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – VĂRSĂTOR

În plan personal, rămâne „de actualitate” prezenţa lui Marte în zodia Taur, în „casa Familiei” din astrograma Vărsătorilor. Exact în acelaşi sector se va muta şi Luna , în data de 30 martie, dar şi planeta Mercur, în data de 31 martie. Această combinaţie astrală va permite Vărsătorilor să readucă în discuţie problemele uneia dintre rude, găsind soluţii la care nu se aştepta nimeni sau pe care nimeni nu le luase, pănă acum, în calcul.

Mutarea planetei Mercur în „sectorul Casei şi Familiei” din astrograma Vărsătorilor înseamnă, pentru aceştia, dorinţa de schimbare sau de cumpărare a unei locuinţe fie pentru întreaga familie, fie pentru unul dintre copii.
Acelaşi tranzit al „planetei Călătoriilor”, Mercur, îi va motiva pe Vărsători să plece la drum şi să viziteze o rudă care locuieşte în străinătate. Nu este exclus ca Vărsătorii să îmbine utilul cu plăcutul şi să plece într-o delegaţie împreună cu cineva din familie.

Cristalul norocos al săptămânii pentru Vărsător: malachitul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top